7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, egali cu HC Sighisoara

Craiovenii, egali cu HC Sighisoara

Echipa masculina de handbal CS Universitatea Craiova a reusit doar un egal in compania formatiei HC Sighisoara, scor 31-31 (16-16). Meciul a fost echilibrat, cele doua echipe mergând cap la cap pe parcursul celor 60 de minute de joc. Craiovenii puteau sa câstige pe final de partida, insa lipsa de concentrare a facut ca, in cele din urma, cele doua combatante sa-si imparta frateste punctele puse in joc.


„Puteam sa invingem, insa nu am avut sansa pe final de meci. E adevarat, am si gresit, insa nu este nimic surprinzator având in vedere situatia grea prin care a trecut echipa in ultima vreme. Se vede lipsa de pregatire, a meciurilor de verificare“, a subliniat antrenorul secund Dumitru Mincu, cel care, alaturi de Catalin Popescu, a condus echipa in lipsa „principalului“ Sevastian Dobeanu.


Acesta din urma nu a putut veni la meci din cauza unor probleme familiale. Universitatea Craiova a evoluat in formula: Antonaru – R. Mihai, Purcarea, Florea, Tatomir, D. Papura, Cordescu. Au mai jucat: Lambu, Cristea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS