20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerii, egalii constructorilor

Minerii, egalii constructorilor

Divizionara B Minerul Motru a remizat, 1-1, cu Building, intr-o partida disputata la Severin. Gazdele au deschis scorul in prima repriza, in urma unei faze fixe, iar Naicu a egalat in minutul 75, profitând de gafa portarului mehedintean, care a scapat balonul in fata dupa un sut al lui Nueleanu.


„A fost foarte greu de jucat pe un teren acoperit de zapada, unde era greu sa-ti mentii echilibrul, dar trebuie sa fac antrenamente si meciuri. Ma bucura totusi faptul ca jucatorii mei sunt preocupati de joc“, a spus tehnicianul „minerilor“, Silviu Lung.


„Minerii“ au inceput meciul cu: Andreescu – Balan, Mieila, Naicu – Patru, Apostol, Stana, Nicoloff – Soo – Oprea, Patrascu, iar in partea a doua au mai evoluat Barbu (Munteanu) – R. Radoi, Nueleanu, Naicu – Bertea, B. Popescu, Nedelea, Trifu – Nica – Buca, Volocaru. In lipsa unor atacanti veritabili, Lung incearca sa-l reprofileze pe fostul mijlocas al „pandurilor“, Patrascu, pe acest post. „Ca mijlocas, Patrascu nu face faza defensiva si atunci ii dau libertate sa joace in fata. Daca il incorsetez la mijlocul terenului, e nul“, a motivat tehnicianul decizia sa.


Lung asteapta mult de la Buca, jucator care vine dupa o accidentare si nu se poate exprima inca la valoarea sa, dar si de la Volocaru, care a reusit sa dea jos câteva kilograme. „Daca la inceputul campionatului Volocaru ajunge la 84 kg, o sa fie revelatia echipei. Trebuie sa-mi rasplateasca increderea“, a spus Lung.


Costel Nica ramâne sa se pregateasca alaturi de motreni, care vor sustine miercuri alt amical cu Armata Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS