19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDin nou la consultatie

Din nou la consultatie

Desi au invins gripa, alb-albastrii nu au scapat in totalitate de ghinioane, medicul Ion Serban având in ingrijire patru pacienti.


Vremea schimbatoare din Cipru a avut destule urmari, aproape toata delegatia Universitatii, aici fiind inclusi si oficialii olteni, inghitind „pilule“ si facând injectii. Gripa nu a fost insa singurul impediment cu care s-au confruntat jucatorii Stiintei, problemele medicale continuând cu entorse (cazul lui Ryan Lee Clarke), contuzii, capatate in partidele amicale, dar si miozite de efort.


Ieri-dimineata, staff-ul medical a primit in ingrijire alti doi fotbalisti, ale caror probleme par sa nu cunoasca limite. Primul a fost Florin Costea, care, in afara durerilor de la mâna, a acuzat si dureri la genunchiul drept, contuzie suferita la ultima sedinta de pregatire din Insula Afroditei. Costea s-a speriat in momentul in care a vazut ca umflatura a luat proportii, fapt care l-a determinat sa-i ceara reteta lui Ion Serban chiar in timpul mesei.


Medicul echipei nici nu a scapat bine de atacantul provenit de la CSM Vâlcea, ca i-a sosit pe cap alt vârf al lui Ovidiu Stinga, de altfel, un obisnuit al „casei“. Mihai Dina se confrunta cu probleme la ambele picioare, la dreptul din pricina unei unghii, in timp ce la calcâiul stâng i-a aparut o basica, din cauza careia nu s-a putut incalta. Golgheterul Universitatii s-a pregatit separat si in timpul ultimului antrenament, avându-l coleg de suferinta pe Stelica Stemat, posesorul unei leziuni fibrilare la posteriorul coapsei drepte.


Clarke este tot in vacanta


Suferind o entorsa in tara, din pricina terenurilor inghetate, Ryan Lee Clarke nu s-a putut pregati sub comanda lui Ovidiu Stinga, in prima perioada din Cipru. Australianul a revenit pe teren abia inaintea amicalului cu Inter Baku, spre dezamagirea antrenorului craiovean, care regreta cooptarea acestuia in lotul pentru Insula Afroditei. Evoluând impotriva azerilor, accidentarea „micului Kaka“ a recidivat, fapt care nu i-a mai permis sa se pregateasca alaturi de colegii sai pâna la finalul cantonamentului. Clarke nu a facut altceva decât sa stea in camera de hotel, insotind lotul alb-albastru doar atunci când era vorba despre o partida de verificare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS