18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo vrea locul patru

Energo vrea locul patru

Antrenorul Valentin Nistoran spera intr-o victorie in restanta de astazi cu Eurolines Bucuresti, care ar reduce echipa din Banie la umbra podiumului.


Dupa ce a pierdut, etapa trecuta, in fata „lanternei rosii“ Cosmos Pitesti, Energoconstructia spera sa spele rusinea in restanta de astazi, când va intâlni echipa Eurolines din Capitala (ora 19.00, Sala Sporturilor). „La Pitesti a fost o infrângere neasteptata pentru noi si va asigur ca nu a fost vorba de un meci special. Special a fost faptul ca am incercat sa schimbam anumite date ale jocului in perspectiva play-off-ului. Le-am spus ceva baietilor, iar ei au inteles altceva si am ajus sa pierdem. In aceste zile am discutat cu jucatorii si sper ca au inteles ca nu avem voie sa mai facem aceleasi greseli la meciurile care urmeaza“, a spus ieri antrenorul Valentin Nistoran. Dupa infrângerea de la Pitesti, Energoconstructia a cazut pe locul cinci, aflându-se la egalitate de puncte (35) cu FC Municipal Constanta, insa are de doua ori avantaj. O victorie in restanta de astazi ar readuce gruparea olteana pe locul patru, iar duminica, de la ora 14.00, craiovenii vor intâlni pe teren propriu gruparea de la malul marii, putându-se distanta in clasament.


Atac la podium


In ceea ce priveste calificarea in play-off, se cunosc deja cinci din cele sase echipe care vor accede in aceasta faza a competitiei, fiind vorba de CIP Deva, CS Odorheiul Secuiesc, Silvanus Resita, Energoconstructia Craiova si FC Municipal Constanta. Pentru un loc in ultima faza a campionatului se lupta trei echipe: Athletic Bucuresti, Eurolines Bucuresti si Poli Gomoth Timisoara. Daca, anul trecut, Energo a terminat sezonul pe locul patru, in acest an antrenorul Nistoran spera intr-o clasare mai buna.


„Dupa ce s-a jucat pâna acum si dupa valoarea loturilor, cred ca Energoconstructia merita sa ocupe la finalul campionatului locul trei“, a mentionat optimist Nistoran. Pentru a intra cu mai multe puncte in play-off, tehnicianul oltenilor si-a propus sa termine sezonul regulat pe locul trei. Pentru aceasta, echipa are nevoie de o clasare pe podium, fiindu-i la indemâna ocuparea locului trei, in dauna celor de la Silvanus Resita, echipa care, cu 39 de puncte, ocupa in prezent ultima treapta a podiumului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS