17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJiul si Poli Iasi, in pericol de neprogramare

Jiul si Poli Iasi, in pericol de neprogramare

Ioan Becali, presedintele executiv al FC Dinamo, a spus ieri ca a solicitat blocarea transferurilor si neprogramarea in etapa a 16-a a Diviziei A a cluburilor Jiul Petrosani si Poli Iasi, ca urmare a datoriilor pe care cele doua grupari le au fata de Dinamo. Jiul Petrosani are o datorie de 7.714 dolari in urma transferurilor jucatorilor Alin Ilin, Sabolcs Perenyi si Claudiu Dragan, iar Poli Iasi are o restanta de 20.000 de dolari pentru transferul lui Bogdan Onut.


„Am tot discutat cu reprezentantii celor doua cluburi, ne-au amânat, dar nu putem astepta la infinit. Asa cum noi ne platim datoriile, asa si ei trebuie sa isi plateasca obligatiile fata de noi. In baza unei decizii definitive care deja exista, am solicitat astazi (ieri – n.r.) blocarea transferurilor si neprogramarea in campionat a celor doua echipe“, a spus Becali.


Litigiile dintre Dinamo si cele doua cluburi au fost solutionate de Comisia pentru Statute, Contracte si Regulamente a LPF, care, printr-o decizie definitiva din luna noiembrie 2005, a hotarât blocarea transferurilor si neprogramarea in urmatoarea etapa a Diviziei A a cluburilor Jiul Petrosani si Poli Iasi, in cazul in care acestea nu isi achita datoriile fata de Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS