22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRapusi dintr-o lovitura

Rapusi dintr-o lovitura

Minerul Motru – Unirea Urziceni 0-1


• Stadion „Motru“, spectatori: 500.


• A marcat: Iacob ’80.


Minerul: T. Lung – Mieila, Balan (’85, Caibar), Naicu – Patru (’75, Apostol), B. Popescu, Stana, Soo, Nicoloff – Nedelea (’68, A. Popescu), Volocaru. Antrenor: S. Lung.


Unirea: Oltean – Vatafu, E. Nicu, Odoroaba – Predescu (’85, Szabo), Iacob, Cr. Vlad, Ciubotariu (’54, Pojer), Constantin – D. Gheorghe (’46, Jovanovic), Zaharia. Antrenor: C. Orac.


• Cartonase galbene: Mieila, Naicu / Constantin, Jovanovic.


• Au arbitrat: D. Deca – I. Bedreaga, L. Ciubotariu.


Fotbalul este uneori nedrept, iar Minerul Motru poate depune marturie in acest sens. Dupa ce au dominat meciul de la cap la coada, elevii lui Silviu Lung au parasit terenul invinsi de sutul senzational al lui Iacob, din minutul 80, mingea poposind in plasa dupa ce a mângâiat barele din vinclul portii motrene. Terenul greu nu a fost un aliat al gazdelor, Mieila alunecând intr-un moment nepotrivit, când echipa sa se multumea si cu un punct, oferindu-i lui Iacob sansa unui sut de exceptie.


„Minerii“ au dus jocul bine pâna la marginea careului advers, dar improvizatiile din atacul gazdelor nu au reusit sa schimbe cu nimic tabela de marcaj. Oltenii nu se pot lauda cu prea multe ocazii de gol, dar nici candidatii la promovare nu au rupt gura târgului, Unirea Urziceni venind pregatita pentru un punct la Motru.


„Am venit cu gândul sa nu pierdem si ne multumeam si cu un rezultat de egalitate. Stiam ca gazdele au putine goluri primite. Iacob a marcat cu un sut senzational, poate fi considerat si noroc, dar important este ca nu am dat posibilitatea gazdelor sa inscrie“, a spus antrenorul oaspetilor, Costel Orac.


Tehnicianul gazdelor a acuzat lipsa atacantilor, singurul vârf de meserie trimis in teren fiind Volocaru. „E frustrant sa domini 70% din meci. Din pacate, nu avem forta de atac si de ce mi-a fost frica nu am scapat. Ducem mingea pâna la 16 metri, dar din pacate nu am avut decât vreo doua ocazii prin suturi de la distanta. Am primit gol când eram in superioritate numerica, unul din fundasii mei s-a eliminat foarte repede. Meritam cel putin un egal“, a spus Lung.


Presedintele clubului Minerul Motru, Vasile Cretan a demisionat dupa infrângerea suferita de Minerul Motru pe teren propriu cu Unirea Urziceni, invocând motive personale. Adunarea Generala a Actionarilor va hotari zilele urmatoare cine-l va inlocui pe Cretan, actualul presedinte al sectiei de fotbal, Grigore Ureche, având sanse sa preia conducerea clubului motrean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU