17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa Pandurii, ca la gara

La Pandurii, ca la gara

Pandurii Târgu Jiu are de ieri in probe doi jucatori straini, urmând ca astazi sa mai soseasca unul. Sârbul Milos Manojilovic si brazilianul Ricardo Raposo s-au prezentat ieri la antrenamente sub comanda lui Hizo, alt sârb, Vojislav Vronjkovic, fiind asteptat astazi.


Manojilovic este mijlocas defensiv, are 27 de ani si a evoluat la gruparea germana FC Kaiserslautern, atât in prima divizie, cât si in liga secunda, unde l-a avut antrenor pe Andreas Brehme. Alti doi ani a jucat in Liban, la cea mai titrata echipa, fiind desemnat de fiecare data cel mai bun jucator al campionatului.


Brazilianul Raposa este nascut in Sao Paolo, a jucat la Nacional si in Statele Unite ale Americii, in echipa Universitatii Barry, postul sau preferat fiind de mijlocas coordonator. La inceptul acestei luni a sustinut probe de joc la Poli Timisoara, dar nu l-a impresionat pe Olaroiu.


„Nu am avut timp sa demonstrez ce pot, deoarece perioada de proba a fost prea scurta si, mai mult, s-a schimbat si antrenorul“, a explicat Raposa esecul de la Timisoara.


Al treilea fotbalist testat de Hizo, sârbul Vronjkovic, are 22 de ani, este mijlocas si a jucat in Serbia, la Obilic. Toti trei vor fi utilizati de tehnicianul „pandurilor“ in amicalul de sâmbata cu Jiul Petrosani, de pe „Municipal“, si in functie de ce vor arata vor fi opriti sau nu in lot.


Verdes si Iordache si-au reziliat contractele


Clubul Pandurii Târgu Jiu a reziliat contractele jucatorilor Marius Iordache si Bobi Verdes, de comun acord cu acestia, dupa ce antrenorul Viorel Hizo a renuntat la serviciile lor in urma cu o saptamâna. Daca Iordache a venit ca jucator liber de contract, transferul lui Verdes a scos din vistieria clubului bani buni care nu mai pot fi recuperati.


Romica Buia nu a renuntat la activitatea fotbalistica, exprimându-si dorinta sa evolueze chiar si in Divizia C. Una dintre echipele sponsorizate de USMO, Minerul Mehedinti, este interesata de serviciile lui Buia, intentionând sa-l transfere din iarna pentru a-i ajuta sa promoveze in Divizia B. Daca nu se materializeaza transferul la Minerul Mehedinti, „Figo“ mai are doua variante, EMC Rovinari sau Minerul Motru, „satelitii“ divizionarei A Pandurii.


Romeo Radoi a optat pentru Minerul Motru, dar nu are drept de joc, deoarece nu se afla pe lista comuna comunicata Ligii Profesioniste de Fotbal, Tibi Lung fiind singurul dintre cei disponibilizati de Hizo care poate evolua sub comanda lui Silviu Lung. Isam, Buca, Ursu, Osario, Bulica si Lazar nu si-au clarificat situatia cu clubul Pandurii, optând sa se pregateasca individual.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS