17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoy Keane si-a criticat coechipierii

Roy Keane si-a criticat coechipierii

Intr-un interviu cenzurat de postul de televiziune al clubului Manchester United, mijlocasul irlandez Roy Keane si-a criticat asupru coechipierii, in special pe Rio Ferdinand, Kieran Richardson, John O’Shea, Alan Smith si Darren Fletcher. Acest interviu, care a fost acordat de capitanul lui Manchester dupa infringerea suferita de formatia sa, simbata, cu scorul de 1-4, in fata celor de la Middlesbrough, in etapa a 11-a a campionatului Angliei, nu a primit acceptul conducatorilor „diavolilor“ pentru a fi difuzat, insa cotidianul Daily Mirror a publicat, miercuri, declaratiile jucatorului irlandez.


„Doar pentru ca esti platit cu 120.000 de lire sterline pe saptamina si ai jucat bine timp de 20 de minute in meciul cu Tottenham, nu trebuie sa te crezi un superstar. Se pare ca la aceasta echipa esti recompensat daca joci prost“, a opinat Roy Keane, care, potrivit cotidianului citat, face aluzie la prestatia fundasului Rio Ferdinand.


In plus, Keane a mentionat ca nu a fost surprins de infringerea suferita de Manchester United in meciul cu Middlesbrough. „Ma asteptam la un astfel de rezultat. Jucatorilor li s-au cerut rezultate, dar ele nu apar. Sint satul sa spun lucrurilor pe nume, iar ei s-au saturat sa ma asculte. Jucatorii au dezamagit clubul, antrenorul si fanii“, a mentionat capitanul lui Manchester, echipa care in prezent ocupa locul sapte in Premier League, cu cinci victorii, trei rezultate de egalitate si doua infringeri.


Roy Keane considera, de asemenea, ca nu este bine ca in iarna sa se faca noi achizitii: „Se spune ca in iarna se vor rezolva problemele, prin aducerea de jucatori, cind de fapt ar trebui sa fie exact invers – ar trebui sa renuntam la unii jucatori. Acesti baieti cred ca atunci cind au semnat noi contracte a fost cea mai fericita zi din cariera lor. Ei cred ca au reusit, dar nu este deloc asa“.


Roy Keane, care are 34 de ani, este in prezent indisponibil din cauza unei fracturi la picior. El a anuntat ca acest sezon ar putea fi ultimul la Manchester United, dupa cei 12 ani petrecuti la gruparea engleza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS