17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLasati-i fara puncte!

Lasati-i fara puncte!

In intentia de a se detasa in fruntea clasamentului, Universitatea trebuie sa-si treaca in cont o noua victorie, victima urmind sa fie FC Sibiu, o grupare care se confrunta cu destule probleme, dupa ce a pierdut o serie de jucatori si, mai nou, si antrenorul. Degringolada din tabara adversa trebuie speculata la maximum de elevii lui Ovidiu Stinga, care nu au voie sa se „impiedice“ tocmai de ultima clasata, asa cum ne obisnuisera fotbalistii din „mandatele“ precedente.


Cu toate acestea, tehnicianul Universitatii este constient de faptul ca adversarii nu se vor preda cu una, cu doua, motiv pentru care si-a luat toate masurile pentru a nu se face de ris. In primul rind, sedintele tehnice au fost presarate cu noi scheme de joc, care vor fi puse in practica in intilnirea de miine, si asta pentru ca finalizarile atacantilor sa fie numeroase. Apoi, Stinga si compania au vizionat citeva casete cu evolutiile sibienilor pentru a gasi atit punctele slabe, cit si atuurile, cu intentia de a transa rezultatul inca din prima repriza.


In cazul in care juvetii vor bifa o noua victorie la Sibiu, coroborata si cu eventualele esecuri ale contracandidatelor la promovare, pentru ca Petrolul, CSM Vilcea si Unirea Urziceni nu au misiuni usoare, Universitatea va face inca un pas spre Divizia A.


„Excursia“ incepe astazi


Stiinta nu iese din tipar atunci cind este vorba despre o partida pe care trebuie sa o sustina in deplasare. Pentru a evita oboseala care s-ar acumula daca s-ar pleca inainte cu citeva ore de meci, oficialii olteni au stabilit ca deplasarea sa aiba loc chiar astazi dupa-amiaza, delegatia alb-albastra urmind sa innopteze la hotelul „Continental“ din Sibiu. Insa „excursia“ nu va avea loc decit dupa ultima sedinta de pregatire, pe care juvetii o vor sustine, de la ora 10.00, pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, antrenament care va fi urmat de refacerea dupa efort, la cantonamentul din Lunca Jiului, si obisnuita conferinta de presa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS