19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMai usor decit o arata scorul

Mai usor decit o arata scorul

Minerul Motru – Dinamo II 1-0


• Stadion „Motru“, spectatori: 200.


• A marcat: A. Popescu ’19.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Naicu – Soo (’90, Nedelea), A. Popescu (’46, Patru), Stana, B. Popescu, Corcoveanu – Volocaru, Glisca (’79, Oprea). Antrenor: S. Lung.


Dinamo II: Matache – Craciun (’75, Costea), L. Goian, Ad. Iordache, Dragomir – Ropotan, Sascau, Simion (’62, Mihalache), Musat – Guda, I. Iordache. Antrenor: E. Gelain.


• Eliminat: L. Goian ’89.


• Au arbitrat: S. Bogdan – M. Nicoara, S. Slabu.


Victoria la limita obtinuta de Minerul Motru in fata „cateilor rosii“ poate crea impresia unui joc echilibrat, dar nu a fost nici pe departe asa. Doar ratarile „minerilor“ se fac vinovate de acest scor, elevii lui Lung evoluind, pe alocuri, incintator. Adi Popescu a marcat golul victoriei in minutul 19, cind a interceptat o pasa prea lenta a lui A. Iordache pentru Goian, l-a driblat pe Matache si a finalizat din unghi la coltul scurt. „Minerii“ puteau majora scorul, insa Volocaru, Corcoveanu, Glisca si Stana au ratat din pozitii favorabile. Dinamovistii au emis pretentii abia in ultimele 20 de minute, insa suturile lui Ropotan si A. Iordache au fost parate de Andreescu.


Antrenorul Silviu Lung s-a declarat multumit de joc si de rezultat si si-a propus sa nu piarda nici un joc pina la sfirsitul turului: „I-am dominat pe adversari si scorul trebuia sa fie mai mare. Pina la sfirsitul turului vreau sa nu mai pierdem nici un joc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS