20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Bicu debuteaza pe banca tehnica a Gilortului

Marian Bicu debuteaza pe banca tehnica a Gilortului

Minerul Matasari are nevoie de puncte la Blaj pentru a-l convinge pe presedintele Ruset sa nu puna in aplicare ultimatumul prin care desfiinta echipa. La rindul lor, fotbalistii de la EMC Rovinari doresc sa-i ofere un cadou de trei puncte antrenorului Florin Bejinaru, dupa ce i-au umbrit debutul cu o remiza pe teren propriu. In sfirsit, Gilortul Carbunesti abordeaza acest joc cu o noua conducere tehnica.


Genessis Brezoi – EMC Rovinari


Numit de putin timp la conducerea tehnica a divizionarei C EMC Rovinari, Florin Bejinaru asteapta de la elevii sai prima victorie, dupa debutul ezitant, 1-1 pe teren propriu. Teoretic, adversara este accesibila, Genessis Lotru Brezoi cautind inca primul succes in acest campionat. „Vrem sa ne recuperam punctele pierdute acasa cu Aiud si cred ca putem face acest lucru in meciul cu Brezoi“, a spus organizatorul de competitii Viorel Cioara. Partida este condusa la centru de arbitrul FIFA Sebastian Coltescu, retrogradat de Ion Craciunescu in esalonul trei pentru ca nu a vazut un penalti pentru CFR Cluj in meciul cu Dinamo. Coltescu este ajutat la cele doua linii de craiovenii Catalin Cotora si Adrian Dinu.


Gilortul Carbunesti – Inter Petrila


Cu o noua conducere tehnica, Gilortul Tirgu Carbunesti nu are voie sa faca pasi gresiti pe teren propriu in fata unei echipe contracandidate la retrogradare. Secundul lui Sandoi si Hizo la Pandurii, Marian Bicu, debuteaza cu acest prilej in functia de director tehnic, iar Gabi Rascol in cea de antrenor principal, dupa ce l-a secondat pe Marian Mihai atit in campionatul judetean, cit si in precedentele etape din Divizia C. Acestia nu au la dispozitie trei jucatori, Florin Mihai fiind dat afara de presedintele Cristian Toader Pasti, Belu fiind suspendat dupa ce a vazut cartonasul rosu etapa trecuta, iar Scinteie este suspendat pentru patru galbene. Jocul este arbitrat de Aurel Caghiorghis, ajutat de asistentii Sorin Ghiberdel si Adrian Ion.


Inter Blaj – Minerul Matasari


Din ultimatumul dat de presedintele Ruset fotbalistilor de la Minerul Matasari a mai ramas o etapa si doua puncte de recuperat. Ruset le-a fixat un barem de trei puncte in doua etape, dar „minerii“ nu au strins etapa trecuta decit un punct, aminind verdictul pina dupa meciul de la Blaj. Matasarenii spera sa scape de ultimul loc din serie, dar pentru acest lucru au nevoie de victorie la Inter Blaj, acolo unde putine echipe au cistigat. Existenta echipei Minerul Matasari este fluierata de Mihai Prodan, care va fi ajutat de Alexandru Uifalean si Octavian Trenca.


Programul etapei


Programul complet al meciurilor programate in etapa a 8-a (ora 15.00): Inter Blaj – Minerul Matasari, FC II Sibiu – Oltchim Rimnicu Vilcea, Metalul Aiud – CS Vulcan, FC Genessis Lotru Brezoi – EMC Rovinari, Soda Ocna Mures – Minerul Uricani, Sparta Medias – CSM Sebes, Gilortul Tirgu Carbunesti – CS Inter Petrila.


Clasamentul dupa sapte runde arata astfel: 1. Sparta Medias 21p.; 2. Oltchim Rimnicu Vilcea 18; 3. CSM Sebes 13; 4. Soda Ocna Mures 13; 5. EMC Rovinari 13; 6. Minerul Uricani 12; 7. Gilortul Tirgu Carbunesti 12; 8. Inter Blaj 10; 9. CS Vulcan 9; 10. Metalul Aiud 5; 11. Inter Petrila 5; 12. Lotru Brezoi 3; 13. FC Sibiu II 3; 14. Minerul Matasari 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS