12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHizo nu merge la ciupeala in Vale

Hizo nu merge la ciupeala in Vale

Conferinta de presa a clubului Pandurii, care trebuia sa prefateze jocul cu Jiul Petrosani, a inceput cu un apel voalat al secretarului general Daniel Baloi catre presa, care prin articolele publicate ar crea o stare de tensiune in echipa. „Speram sa fim lasati in pace sa ne facem treaba asa cum stim si sa nu mai incerce oameni din afara sa creeze o stare de tensiune in plus. Ne asteapta o saptamina grea, cu trei meciuri foarte dificile, peste care speram sa trecem cu bine“. Nici antrenorului Viorel Hizo nu i-a convenit ca au fost anticipate de presa citeva nume de fotbalisti la care va renunta, acesta invocind formarea de gasti in echipa.


Dupa ce a trecut in revista cauzele esecului cu Sportul Studentesc, blestemele si lipsa de concentrare fiind aduse in discutie, „Dulaul“ a spus ce vrea de la meciul cu Jiul Petrosani. „N-am crezut ca nu pot sa fac egal cind mai erau sase minute de joc, chiar daca Sportul este una din primele patru, cinci echipe din Divizia A. Parca sintem blestemati, cineva trebuie sa greseasca la faze care nu spun absolut nimic. Lipsa de concentrare pe anumite momente ale jocului ne priveaza de puncte“, a spus Hizo.


Tehnicianul crede ca rezultatele din urmatoarele doua etape sint foarte importante in economia salvarii de la retrogradare, deoarece echipele care se bat in subsolul clasamentului joaca meciuri directe. „Este un meci greu cu o contracandidata la retrogradare, Jiul Petrosani. Sint doua etape in care se intilnesc intre ele cele sase echipe din subsolul clasamentului si probabil ne asteptam la un joc greu, aspru, pe care-l va cistiga formatia care stie sa decida momentele-cheie in favoarea ei si care stie sa reziste mai mult la presiune“, a opinat antrenorul „pandurilor“.


„Dulaul“ este pregatit sa joace la victorie in Valea Jiului, fiind multumit si daca ar obtine un singur punct. „Ne intereseaza sa recuperam cele trei puncte pe care le-am pierdut acasa. Vreau sa cistig jocul, avem sase puncte, nu-mi permit sa joc la ce-o fi, la ciupeala. Daca mergem sa jucam la ce o fi, meciul e pierdut dinainte. Trebuie sa ne impunem jocul“, este tactica cu care „pandurii“ vor aborda meciul cu Jiul Petrosani.


250 de suporteri gorjeni la Petrosani


Clubul Pandurii a pus la dispozitia suporterilor care doresc sa sustina echipa la Petrosani patru autocare. Acestia estimeaza ca galeria „PanDurii“ va deplasa 250 de fani, dar sustinatorii din tribuna ai „pandurilor“ vor fi mai numerosi, pentru ca distanta mica dintre cele doua localitati permite deplasarea suporterilor cu mijloacele de transport proprii.


Cu Otelul la matineu


Dupa ce FRF a anuntat ca meciul din Cupa României dintre Pandurii si Otelul Galati se va juca pe 25 octombrie, la ora 14.00, cele doua cluburi au obtinut aprobarea ca jocul sa se desfasoare la matineu, incepind cu ora 11.00. Clubul Otelul Galati uitase sa treaca ora in adresa catre FRF prin care solicita devansarea partidei, acest lucru fiind pina la urma rezolvat. Calificarea in sferturile Cupei României se va juca pe terenul Centrului National de la Mogosoaia, recent inaugurat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS