12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Matasari, la trei puncte de desfiintare

Minerul Matasari, la trei puncte de desfiintare

Etapa neagra pentru divizionarele C gorjene care nu au reusit sa marcheze nici un gol sau sa obtina vreun punct indiferent de locul de desfasurare a jocurilor.


Vilceanul Popa i-a bagat in sedinta, la propriu, pe fotbalistii de la Minerul Matasari, dupa ce a marcat in minutul 68 si a adus victoria echipei sale, Oltchim. Cu un singur punct acumulat dupa sase etape si -8 in clasamentul adevarului, Minerul Matasari este aproape de desfiintare. Presedintele echipei, Ion Ruset, le-a transmis in vestiar, dupa joc, fotbalistilor si antrenorilor un ultimatum: daca nu obtin trei puncte in urmatoarele doua deplasari, la Petrila si Blaj, echipa se va desfiinta.


Dupa ce Nicolaescu s-a retras inaintea acestui joc, un alt veteran al gruparii gorjene, Cojocaru, a anuntat ca nu se mai prezinta la echipa. Pe Ruset nu l-a suparat prestatia penibila din teren a matasarenilor, ci a fost deranjat de atitudinea lor dupa finalul jocului, cind incercau sa gaseasca vinovati pentru esec in alta parte. Cu jucatori fara valoare si antrenori lipsiti de experienta, cu un joc haotic, fara nici o idee tactica, Minerul Matasari nu poate emite prea multe pretentii in acest sezon, avind soarta pecetluita.


FC II Sibiu – EMC Rovinari 2-0


Plecati in Ardeal cu punctele in buzunar, rovinarenii au intrat pe terenul „lanternei rosii“ doar cu gindul la numarul golurilor inscrise in poarta sibienilor. Din pacate pentru gorjeni, golurile au fost contabilizate in plasa portii lui Pindaru, Marcu (’55) si Mila (’61) aducind prima victorie in acest sezon pentru FC II Sibiu. Echipa de juniori a gazdelor, care a pierdut toate jocurile in primele cinci etape, s-a transformat intr-una experimentata, cu jucatori de la divizionara B FC Sibiu, doar trei juniori facindu-si loc in primul unsprezece.


Chiar si asa, prima repriza a apartinut oaspetilor, dar Nicolae, Gheorghita, Gugu si Litoiu au ratat cu nonsalanta. Ocaziile irosite de olteni s-au razbunat in partea a doua, cind, in urma unei greseli de aparare, Marcu a reluat in poarta din alunecare o centrare in fata portii lui Pindaru. Desprinderea a venit cinci minute mai tirziu, cind defensiva gorjenilor a fost derutata de indecizia unui asistent, care a semnalizat ofsaid in prima faza, dupa care a lasat fanionul jos permitind marcarea golului lui Mila.


Soda Mures – Gilortul Carbunesti 4-0


Dupa o prima repriza buna pe care puteau sa o termine in avantaj, daca Zamfir marca dintr-o situatie favorabila, Gilortul a cazut inexplicabil dupa odihna incasind patru goluri. Oficialii echipei gorjene il acuza pe tusierul din Sfintu Gheorghe ca nu a semnalizat pozitiile de ofsaid la primul si ultimul gol al gazdelor, iar golurile al doilea si al treilea ii apartin fundasului gorjean Mihai, care a incercat sa dribleze in postura de ultim aparator. „Ne-am batut singuri. S-a jucat frumos, pacat ca nu am marcat in prima repriza, cind ne-am creat mai multe situatii de gol. Am pierdut pe doua greseli personale ale noastre si doua ofsaiduri“, a declarat antrenorul Gabi Rascol.


In celelalte jocuri ale seriei a VI-a s-au consemnat urmatoarele rezultate: Inter Blaj – CS Vulcan 1-0, Metalul Aiud – Minerul Uricani 1-0, Lotru Brezoi – CSM Sebes 1-1, Inter Petrila – Sparta Medias 1-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS