15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenament care si-a atins scopul

Antrenament care si-a atins scopul

Pandurii – EMC Rovinari 5-0


• Stadion „Municipal“, spectatori: 300.


• Au marcat: Stefan ’25, Buca ’45, Vintilescu ’76, ’89, Opabunmi ’82.


Pandurii (repriza I): Lung – Cristea, Isam, R. Radoi, Iordache – Ursu, Osorio, Stefan, D. Radoi – Buca, Verdes. Repriza a II-a: Pustinjakovic – Popete, Bogoi, Scarlatache, Trofin – Bertea, Buia, Keca, Vancea – Vintilescu, Opabunmi. Antrenor: Viorel Hizo.


EMC Rovinari: Pindaru – Gheorghita, Badoiu, Nicolae – Baltaretu, Stanciu, Dudau, Cotet, Litoiu – Negru, Stroe. Au mai evoluat: Balaet – Floroiu, Pamfiloiu, Petrisor, Crac, Popescu, Golea, Popovici, Glodeanu, Ciochina, Tudor. Antrenor: Romica Negroiu.


Antrenorul Viorel Hizo si-a dorit un meci amical usor, programat la ora jocului cu Sportul Studentesc, de la sfirsitul saptaminii trecute, si de asta a avut parte. Elevii sai au invins cu scorul de 5-0 o echipa care nu a pus nici un moment probleme la poarta divizionarei A. Singurul moment in care EMC Rovinari a emis pretentii in fata portii lui Lung a fost in minutul 36, cind Stroe a intirziat finalizarea din sase metri, permitindu-i lui R. Radoi sa intervina salvator. Este drept ca nici „pandurii“ in prima repriza nu si-au creat prea multe situatii de gol, Stefan deschizind scorul abia in minutul 25, din penalti, dupa un fault al lui Gheorghita asupra lui Ursu. Scorul a fost majorat de Buca, servit ideal de Lung, atacantul tirgujienilor lobindu-l pe colegul sau Pindaru pentru 2-0.


In partea a doua „Pandurii“ au evoluat cu o formula mai aproape de cea de baza, iar „satelitul“ a folosit mai mult rezervele. Jocul s-a desfasurat numai in jumatatea lui EMC Rovinari, care a rulat mai multi juniori printre care Ciochina si Tudor, adusi de ofiterul de presa al divizionarei A, Bogdan Tudor. Dupa doua interventii la Keca si Vancea, Balaet a trebuit sa scoata mingea din plasa dupa golul marcat de Vintilescu, din pasa lui Popete. In ultimele zece minute, divizionarii A coordonati foarte bine de Buia au mai punctat de doua ori, prin Femi Opabunmi, sut la coltul scurt, din lovitura libera, si Vintilescu, dupa o combinatie cu „Figo“. „Am dorit sa joace toti jucatorii si sa marcheze goluri si ne-am atins obiectivul“, a declarat Viorel Hizo la finalul testului. Tehnicianul nu si-a facut inca o parere despre nigerianul Opabunmi, fiind impresionat doar de calitatile sale fizice.


Armel, dubla pentru Congo


Atacantul echipei Pandurii, Mamouna Armel, continua evolutiile bune de la echipa de club si la nationala tarii sale Congo. Armel a reusit o dubla pentru tara sa in ultimul joc din preliminariile Campionatului Mondial din Germania impotriva reprezentativei statului Togo. „Pandurul“ african nu a putut impiedica infringerea nationalei tarii sale, 2-3 pe teren propriu, Togo obtinind astfel „biletele“ pentru Germania in dauna echipei Senegalului.


Bertea, pedepsit pentru proteste


Mijlocasul divizionarei A, George Bertea, a protestat vehement la adresa centralului Petrisor Gurica, in urma unei decizii impotriva echipei sale, chiar in dreptul bancii de rezerva a „pandurilor“. Tehnicianul Viorel Hizo l-a pedepsit imediat, chemindu-l pe Bertea linga el pe banca spre surprinderea jucatorului, iar „Pandurii“ au evoluat in zece oameni in ultimele cinci minute de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS