20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAjutor intre olteni

Ajutor intre olteni

O parte dintre jucatorii la care antrenorul Hizo va renunta in iarna vor ajunge in Zavoi


In perioada imediat urmatoare, clubul Pandurii va trece printr-o restructurare, atit la nivelul lotului de jucatori, foarte numeros, cit si la cel al tehnicienilor. Conducerea administrativa impreuna cu antrenorul Viorel Hizo vor stabili cine ramine la Pandurii si cine pleaca la echipele „satelit“. Alta destinatie a celor „disponibilizati“ de la divizionara A din Tirgu Jiu va fi Rimnicu Vilcea, pentru a pune umarul la promovarea gruparii vilcene in prima divizie.


Prefectul de Vilcea, Anuta Handolescu, in baza unei bune relatii cu presedintele Marin Condescu, i-a solicitat acestuia sa ajute din iarna clubul vilcean cu jucatori, pentru a forta o promovare pe prima scena a fotbalului românesc. „Cind va reveni la Tirgu Jiu domnul Hizo, vom face o analiza clara, sa vedem cine ramine la Pandurii si cine pleaca la echipele «satelit» sau cine se va duce la Rimnicu Vilcea. Prefectul de Vilcea, Anuta Handolescu, a apelat la noi pentru sprijin in acest sens. Spune ca echipa este clasata foarte bine, dar nu poate sa continue cu acest lot. Si noi vrem din iarna sa le dam jucatori. Este clar ca este interesul nostru, pentru ca avind sindicatele noastre de la Berbesti vrem sa ii ajutam pe cei de la Rimnicu Vilcea si ne dorim sa ii vedem in Divizia A“, a declarat presedintele Condescu, care s-a aflat ieri la Rimnicu Vilcea pentru a stabili detaliile colaborarii.


Din cei cinci tehnicieni pe care-i plateste la ora actuala, punindu-l la socoteala si pe Emil Sandoi, demis dupa etapa a 4-a, clubul Pandurii trebuie sa renunte la unul dintre ei pentru a scadea din cheltuieli. Tot motivele financiare il determina pe Condescu sa faca restructurari si in lotul divizionarei A, Hizo urmind sa decida pe cine se bazeaza in continuare si pe cine nu. Cei care sint accidentati de mai multa vreme se pare ca vor fi primele victime ale restructurarii lotului. „Vom face o analiza clara a lotului de tehnicieni si jucatori pentru ca a trecut o perioada suficienta pentru a ne face o idee si putem face o astfel de analiza. Avem un lot de 30 de jucatori si nu putem face fata financiar. Cine poate face fata cerintelor antrenorului si este folositor va ramine, cine nu, ii vom gasi loc de munca la alta echipa, dar nu putem tine locul ocupat in acest mod. Trebuie sa le gasim la toti locul, pentru ca foarte multi au avut o perioada in care nu s-au recuperat dupa accidentari. Poate nu au depus interes, poate nu se mai pot recupera, dar la Pandurii nu putem face infirmerie“, a spus Marin Condescu.


Deranjat de numarul mare de jucatori din lot, Hizo si-a exprimat nemultumirea in mai multe rinduri ca nu poate lucra eficient, unii dintre fotbalisti neridicindu-se la nivelul unei formatii din primul esalon. Toate aceste probleme vor fi rezolvate in aceasta saptamina, dupa o analiza in care Consiliul de Administratie va avea ultimul cuvint. „Am facut deja acea axa centrala de care spunea domnul Hizo. Portar il avem pe Danilo, care a confirmat acum la Cluj, fundasul sirb Perisic a confirmat si el, la mijloc mai sint probleme, dar domnul Hizo gaseste solutii. Insa in atac avem opt oameni si nu putem continua asa“, a incheiat presedintele „pandurilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS