20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdversar accesibil pentru gorjeni

Adversar accesibil pentru gorjeni

Pentru calificarea in sferturile Cupei României, echipa Pandurii Tirgu Jiu intilneste Otelul Galati, meciul urmind sa aiba loc pe teren neutru, pe 26 octombrie. Probabil, cele doua formatii vor opta pentru Ploiesti sau Bucuresti, localitati aflate la jumatatea distantei dintre Tirgu Jiu si Galati, urmind sa se puna de acord zilele urmatoare. Atit Pandurii, cit si Otelul se afla in subsolul clasamentului Diviziei A, la egalitate de puncte, sase, echipa pregatita de Viorel Hizo avind avantajul unui golaveraj superior.


Tehnicianul gorjenilor considera ca Otelul este un adversar accesibil: „Otelul este o echipa care in mod normal trebuie eliminata. Distanta este problema. E la capatul pamintului“. Hizo este interesat de jocul urmator din campionat, cu Sportul, avind timp suficient pentru a se decide pe ce jucatori va miza in Cupa României. In conditiile in care echipa Pandurii va avea un parcurs bun in campionat pina la ora jocului din Cupa, „Dulaul“ va forta o calificare prin folosirea unui unsprezece apropiat de cel de baza. „Nici nu ma gindesc acum la Cupa. Pentru mine cel mai important meci este cel cu Sportul. In functie de rezultatele echipei, ma voi decide daca trimit sase-sapte titulari la meciul cu Otelul. Ne asteapta un joc capital acasa, cu FC Vaslui, pe care trebuie sa-l cistigam si nu vreau sa risc nimic“, a spus Hizo.


Presedintele Marin Condescu considera acest joc o verificare a potentialului celor doua formatii inaintea celui din campionat, singurul care conteaza cu adevarat: „Se putea si mai bine. Meciul acesta de pe teren neutru poate fi si o verificare pentru ce va urma in campionat, atunci cind cu adevarat acel joc va conta. Nu vom desconsidera competitia, vom dori sa ne calificam mai departe. Cred ca este un adversar accesibil“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS