12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportZamfir mentine Gilortul pe podium

Zamfir mentine Gilortul pe podium

Minerul Matasari este o candidata sigura la retrogradare


Minerul Matasari continua sa fie deziluzia gorjeana din Divizia C, in timp ce Gilortul Tirgu Carbunesti si EMC Rovinari se bat pentru un loc pe podiumul seriei a VI-a. Ultimele doua au confirmat in ultima etapa, invingind la limita doua codase ale clasamentului, dar au obtinut ce si-au dorit, cele trei puncte.


EMC Rovinari – Inter Blaj 1-0


„Satelitul“ divizionarei A Pandurii, EMC Rovinari, a cistigat fara emotii un meci pe care l-a controlat in totalitate, dar ratarile au dat senzatia unui joc echilibrat. Juniorul Cazacu, desi are prestatii bune, nu reuseste sa concretizeze, ratind exasperant de mult singur cu portarul. Baltaretu a adus trei puncte gazdelor, reluind din citiva metri mingea centrata de pe partea stinga de Litoiu. Echipa lui Romica Negroiu isi concretizeaza avantajul terenului propriu in fata unei formatii care nu a impresionat in acest campionat.


Gilortul Tirgu Carbunesti – Genessis Brezoi 1-0


Gilortul Tirgu Carbunesti se mentine pe podiumul seriei a VI-a, gratie reusitei lui Zamfir, care a mai adus trei puncte gruparii gorjene dupa ce marcase un gol decisiv si in prima etapa. Zamfir a inscris cu latul din zece metri dupa o combinatie cu Dragotoiu, jucatorii lui Rascol risipind numeroase oportunitati de majorare a scorului in primele 45 de minute. Vladut, Melita si Zamfir nu l-au putut invinge pe portarul advers in situatii de unu la unu, ocaziile ratate fiind la un pas sa se razbune in repriza secunda. Vilcenii au controlat jocul pina cu un sfert de ora inainte de final, dar nu au avut norocul nici macar sa egaleze. Gilortul si-a revenit pe final datorita superioritatii numerice, unul dintre fotbalistii echipei adverse fiind eliminat pentru doua galbene.


CS Vulcan – Minerul Matasari 1-0


Nici de aceasta data „minerii“ din Matasari nu au reusit sa sparga gheata, intorcindu-se invinsi din Valea Jiului. Plecati cu ginduri mari la Vulcan, jucatorii lui Solea s-au intors din nou cu mina goala, la fel ca in toate deplasarile acestui campionat. Cu un singur punct si acela obtinut pe teren propriu, Minerul Matasari este o candidata sigura pentru viitorul campionat judetean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS