19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Tudor si Stoianof n-au mai vrut sa stea

Claudiu Tudor si Stoianof n-au mai vrut sa stea

Doi dintre jucatorii pe care se baza reconstructia Universitatii, inceputa in aceasta vara de noua conducere, au decis sa paraseasca gruparea alb-albastra. Este vorba de mijlocasul Claudiu Tudor si de atacantul Ovidiu Stoianof, care au ajuns ieri la un acord cu Adrian Mititelu in vederea unui imprumut pe o perioada de doi ani la Sportul Studentesc, varianta agreata de ambele parti. Mariajul a luat sfirsit dupa partida cu Dacia Mioveni, cind Ovidiu Stinga le-a reprosat celor doi ca nu au pus osul la treaba, fapt care a determinat decizia jucatorilor de a se gindi mai mult la Divizia A, decit la Universitatea.


„I-am spus de trei-patru ori lui Ovidiu ca vrem sa plecam si a aminat de fiecare data discutia. Dupa amicalul de simbata, l-am anuntat si pe Adrian Mititelu, care a reflectat asupra deciziei si astazi (ieri – n.r.) ne-a semnat actele de plecare. Chiar in momentul asta imi fac bagajele“, a spus ieri Claudiu Tudor, care mai are contract cu Universitatea inca doi ani si jumatate. „Stoianof va merge cu mine. Amindoi sintem de doi ani la Craiova si nu am reusit mai nimic. De aceea am decis sa ne incercam norocul in alta parte“, a completat Tudor.


Un alt nemultumit care s-ar putea desparti de Universitatea este Catalin Beldeanu, dupa ce a aflat ca Ovidiu Stinga intentioneaza sa-l trimita la echipa a doua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS