19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIn sfirsit, un punct!

In sfirsit, un punct!

Un punct cistigat si opt pierdute este bilantul antrenorului Pavel Buburuz pe banca motrenilor in acest retur dupa trei meciuri. Pasivul de la „adevar“, -5, incepe sa devina ingrijorator pentru „mineri“, insa acestia au scuza terenului neutru de la Orsova, daca poate fi o consolare acest lucru. In disperare de cauza, Buburuz l-a aruncat in lupta si pe supraponderalul Volocaru, in speranta ca va reusi prima victorie, dar a trebuit sa se multumesca cu o remiza, oricum mai avantajoasa decit o infringere. Un penalti ratat, doua suturi in bara si alte situatii clare de gol irosite reprezinta istoria negativa a Minerului Motru in partida cu elevii lui Marius Lacatus.


Oaspetii au avut prima sansa de gol la sutul lui Pancovici, care a ocolit poarta lui Andreescu. Norocul le-a suris motrenilor in minutul 21, cind arbitrul Fanita a aratat punctul cu var dupa faultul comis de Hulubei asupra lui A. Popescu. Din pacate, Patrascu si-a batut joc de oportunitate si a ratat lovitura de pedeapsa. Dupa ce A. Petre si Stana nu au gasit cadrul portii cu suturi de la distanta, E. Tudor a deschis scorul pentru Inter Gaz, cu un sut sec de la sase metri. Gazdele s-au aruncat in atac, insa Tufisi a retinut lovitura libera a lui Ion Constantin (’36), dar nu a mai avut replica si la reluarea lui Glisca, patru minute mai tirziu, care a fructificat din apropierea portii pasa lui Paul Gheorghe.


Repriza secunda le-a apartinut in totalitate gazdelor, dar Glisca s-a infratit cu ghinionul in minutele 64 si 84, cind a luat la tinta bara transversala si cea laterala. Amzucu si Stana si-au incercat si ei norocul la poarta lui Tufisi, fara nici un rezultat. Minerul Motru a acuzat un hent in careu, in minutul 85, dar asistentul Hulubei l-a trecut cu vederea.


Suparata pe semiesecul cu Inter Gaz, galeria motrenilor a gasit vinovatii la Tirgu Jiu. Suporterii veniti de la Motru au scandat lozinci anti-Pandurii, spre deosebire de meciul direct, din etapa precedenta, cind acestia s-au manifestat decent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS