19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeolgau, vicepresedinte?

Geolgau, vicepresedinte?

Este posibila cooptarea in staff-ul administrativ al Universitatii a lui Gheorghita Geolgau pe postul de vicepresedinte, Mircea Rednic solicitind in dese rinduri angajarea unor oameni capabili in cadrul clubului, care sa se ocupe de problemele legate de arbitri, observatori sau de urmarirea unor tineri jucatori din tara.

„Am vorbit cu Ghita (Geolgau – n.r.) si i-am spus ca nu as avea nimic impotriva sa vina alaturi de noi. Trebuie sa ne simtim si noi protejati de arbitri. Pai, in Ghencea, noi am fost 10, iar ei 13. La o singura faza, arbitrul a dat un fault inexistent, ne-a lasat in zece si a mai dat si un galben“, s-a destainuit Rednic, precizind ca nu are nimic cu Costel Mitrita, vicepresedintele CA, implicat de Dinel Staicu in viata echipei, incepind de marti.

„M-a ambitionat si mai mult faptul ca s-a cautat un inlocuitor inainte de a pleca eu. Poate ca altfel as fi demisionat, dar n-am vrut sa le fac pe plac“, a comentat Rednic „lovitura de antrenor“ initiata de Mitrita la inceputul saptaminii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS