17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Papura a inceput trierea

Cu Papura a inceput trierea

Dupa ce a „scapat“ de Corneliu Papura, imprumutat in Cipru, Rednic a anuntat ca, dupa meciul cu CFR Cluj, si alti jucatori vor parasi echipa, principalii vizati fiind fotbalistii adusi in vara aceasta care nu au dat satisfactie. Mongu Nkoy are deja bagajele facute, dar este posibil sa-l urmeze si Rubenilson, Mutica sau chiar Bastina, daca acesta din urma nu se va reface.

Rednic are de recuperat 10.000 de dolari de la Paduret, ex-stelistul solicitindu-i antrenorului craiovean acest imprumut cind a venit in Banie, dar pe care a „uitat“ sa-l returneze.

Pedeapsa pe care o va primi Murgan pentru „rosul“ din Ghencea va fi trecerea pe banca de rezerve, iar „Puriul“ are de gind sa-si arunce privirea si in curtea echipei-satelit, pentru a promova citiva tineri talentati la prima echipa. De asemenea, chiar daca este inca suparat pe Njock, antrenorul Universitatii il va include pe acesta in programul echipei in momentul in care va veni, cu conditia ca atacantul camerunez sa treaca testele fizice.

Lotul Universitatii va pleca astazi la Poiana Brasov, unde va ramine pina duminica. „Pot sa-si ia cu ei nevestele, nu si amantele“, a fost pretentia antrenorului, care i-a lasat acasa, pentru a se antrena cu echipa-satelit, pe Banica, Hoban, Stoianof, Cl. Tudor si Preda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS