20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme pe banda stinga

Probleme pe banda stinga

La pauza meciului de la Pitesti, Mircea Rednic a efectuat schimbari in partea stinga a apararii Universitatii, nefiind multumiti de prestatia din prima repriza a lui Nkoy si Jovanovic. Cei doi debutanti in echipa craioveana nu au avut trac, dar s-au constatat lacune la sincronizare intre ei, in special congolezul fiind prins de citeva ori pe picior gresit de adversari.

Ceea ce l-a deranjat si mai mult pe antrenorul craiovean a fost lipsa prospetimii la jucatorii care au intrat la pauza, Moti si Borbely: „Nu pot sa inteleg caderea fizica din repriza secunda, mai ales in cazul jucatorilor care au intrat. Nu poate fi vorba de lipsa de pregatire“.

Este posibil ca, in meciul din etapa a doua, cu Farul, Rednic sa-i ia in calcul si pe ceilalti jucatori de banda stinga de care beneficiaza, Preda si Iordache, care nu au fost inclusi in lot pentru partida de la Pitesti, fiind trimisi la Universitatea II.

Jucatorul dorit in aceasta vara de Rednic pentru a acoperi partea stinga a defensivei, Cosmin Pascovici, a adus victoria Farului in meciul cu Dinamo si simbata ne va vizita pe „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS