19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeplasari dificile pentru Armata si Electro

Deplasari dificile pentru Armata si Electro

Runda cu numarul 17 a Diviziei C, programata astazi, de la ora 17.00, va oferi craiovenilor o singura partida, cea de pe „Depou“ dintre CFR si Petrolul Videle. Celelalte doua echipe din Banie, Armata si Electro, au parte de deplasari dificile, in care vor intilni formatii destul de incomode.

Dupa aceasta etapa, jucatorii nu vor putea sa se bucure prea mult de Sarbatorile de Paste, marti fiind programata runda a 18-a.

Oltchim Vilcea – Armata

„Militarii“ intilnesc astazi pe Oltchim Vilcea, o echipa care nu a pierdut nici un meci acasa, dar care in deplasare este extrem de vulnerabila. Partida va avea loc la Dragasani, terenul vilcenilor fiind suspendat, iar craiovenii vor sa profite de acest lucru si sa obtina toate cele trei puncte. „Noi mergem sa cistigam. Asa tratam fiecare meci. Jucatorii au trecut peste ultimul rezultat si peste remanierile din aceasta saptamina si s-au pregatit normal. Nu dorim sa facem jocurile nimanui. La noi se merge pe disciplina si loialitate“, a spus presedintele clubului militar, Vergica Barbuceanu, explicind si masurile luate la echipa zilele trecute.

Daca infringerea cu Dunarea Calafat, 0-1, pe teren neutru, a fost digerata de conducatori, esecul usturator de pe teren propriu din etapa trecuta, 0-3 cu codasa Stiinta CFR, s-a lasat cu urmari. Astfel, cei doi secunzi, Marian Voicu si Jean Maican, au fost destituiti, locul lor fiind ocupat de jucatorul Marian Turcila, care va avea dubla calitate. „Nici o grupare din Divizia C nu are trei antrenori. Trebuie unul singur care sa-si asume si toata raspunderea pentru rezultatele echipei“, a explicat Barbuceanu.

Totodata, portarul Petrescu a fost exclus din lot pe o perioada nedeterminata, locul lui fiind luat de Lulelaru, refacut dupa o accidentare mai veche, iar Boroiban, Sodoleanu si Radut au fost avertizati. Primii doi nu vor putea insa sa joace astazi, Boroiban fiind suspendat, iar Sodoleanu avind piciorul in gips. Gusatu este si el indisponibil (contractura), avind nevoie de aproape zece zile pentru refacere completa.

FC Olt Scornicesti – Electro

Cu doua victorii la activ, ambele la limita, pe teren propriu, trupa lui Marian Bicu are nevoie de rezultate bune si afara pentru a mai diminua din pasivul de la adevar (-8). Astfel ca in deplasarea de la Slatina, Electro se gindeste sa dea lovitura.

Stiinta CFR – Petrolul Videle

„Ceferistii“ au inceput furtunos returul si dupa un esec nemeritat la Caracal au urmat doua victorii care au apropiat echipa de plutonul care se lupta pentru mentinerea in esalonul trei.

Trupa lui Jean Georgescu, care in aceasta saptamina s-a mai intarit cu un jucator, atacantul Cristi Stancuta, revenit la echipa dupa o experienta nereusita in Israel, trebuie sa invinga si de aceasta data pentru a pastra sperantele de salvare. Oaspetii se lupta si ei pentru supravietuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS