20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlandezii pluseaza pentru mijlocasul Stiintei

Olandezii pluseaza pentru mijlocasul Stiintei

Unul dintre cei mai constanti jucatori ai Universitatii, Zeno Bundea, care in primavara a evoluat si in prima reprezentativa a Romaniei, este dorit in continuare de FC Utrecht, formatie situata pe locul opt in prima liga olandeza. Fata de perioada de dinainte de Sarbatori, olandezii au marit suma de bani oferita initial. „Nu-l vor numai pe Zeno. Mai doresc alti trei jucatori romani, dar din vara, urmind sa-i urmareasca in acest retur. Au nevoie de un atacant, de un jucator de banda stinga si de un coordonator“, a spus ieri impresarul jucatorului Universitatii, Ion Codoban.

Zeno este insa singurul dorit cu insistenta de managerii lui Utrecht, chiar din aceasta iarna. Pentru a-si asigura serviciile oradeanului, oficialii olandezi sint dispusi sa-i plateasca acestuia clauza de reziliere, 100.000 de dolari, dar si un salariu de cinci ori mai mare! Totusi, jucatorul si impresarul sau sustin ca prima optiune o are Universitatea. „Eu vreau sa ramin la Universitatea. Ma simt bine la Craiova si, oricum, nici in strainatate nu fug ciini cu covrigi in coada! In plus, daca nu plec de la Craiova, voi ramine si in atentia selectionerului“, a spus ieri Bundea, care va veni luni in Banie, la reunirea lotului.

La rindul sau, Codoban a spus: „Universitatea este prima optiune. I-am promis domnului Staicu acest lucru. Voi veni la Craiova la finele saptamini viitoare sa discutam. Am inteles ca pe Zeno il vor in continuare la echipa si trebuie sa avem unele discutii. Vrem o marire de salariu a jucatorului. Pentru acest lucru sintem de acord si cu o prelungire a duratei contractului. In plus, vrem sa eliminam si clauza existenta in contractul incheiat anul trecut, care ii permite jucatorului sa plece in schimbul a 100.000 de dolari, dar numai daca si cei de la Universitatea accepta termenii unui nou angajament“.

Ce se va intimpla daca nu se va ajunge la un numitor comun? „Nu credem ca nu ne vom intelege. Cum Universitatea doreste sa-l aiba in lot pe Bundea, nici noi nu dorim cine stie ce“, a mai spus Codoban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS