5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGuardiola va evolua in Qatar

Guardiola va evolua in Qatar

Fundasul spaniol Josep Guardiola, fost component al selectionatei Spaniei, a semnat un contract pe un an cu gruparea Al-Ahli din Qatar, a anuntat agentul jucatorului, Maria Orobitg.

Fost capitan al echipei FC Barcelona, Guardiola, care are 32 de ani, va avea la Al-Ahli un salariu de doua milioane de euro pe an.

Contractul lui Guardiola cu FC Barcelona nu a fost prelungit la finalul sezonului 2000/2001, iar fundasul a semnat o intelegere cu gruparea italiana Brescia.

La doua luni dupa sosirea la Brescia, Guardiola a fost depistat pozitiv cu nandrolon, fiind suspendat pentru sase luni. Din aceasta cauza a ratat si participarea la Cupa Mondiala din Coreea de Sud si Japonia.

La inceputul sezonului 2002/2003, Guardiola a semnat un contract cu AS Roma, echipa pentru care a evoluat citeva minute. La jumatatea sezonului a revenit la Brescia, dar nu a avut evolutii stralucite.

Josep Guardiola s-ar putea intilni in Qatar cu fostul capitan al echipei Real Madrid, Fernando Hierro, care negociaza cu gruparea Al-Rayan.

In acest sezon, in campionatul din Qatar vor evolua mai multe foste vedete, cum ar fi Ali Benarbia, Gabriel Batistuta si Stefan Effenberg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS