7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Motru a achizitionat patru jucatori

Minerul Motru a achizitionat patru jucatori

Divizionara B Minerul Motru, recent promovata in cel de-al doilea esalon, are obiectiv in noul sezon ocuparea unuia dintre locurile 5-8 in clasament. Acesta a fost stabilit de conducerea clubului de comun acord cu sponsorii echipei.

Pentru indeplinirea obiectivului, lotul a fost completat in perioada de pregatire cu doar patru jucatori, unii dintre acestia cu experienta in cel de-al doilea esalon. Este vorba de fundasii Daniel Huza si Cristian Barbu de la Minerul Lupeni (ambii fosti jucatori la Pandurii in urma cu doi ani), precum si de Florin Cune, care a venit de la Dierna Orsova. Lotul motrenilor a fost intarit si la mijloc cu un fost divizionar A, Daniel Stana de la FC National, unul dintre fotbalistii in care antrenorul Gabi Zahiu isi pune mari sperante. Presedintele Daniel Burlan se afla ieri la Bucuresti pentru perfectarea transferului lui Stana, dar si pentru rezolvarea ultimelor probleme inaintea debutului in noua editie de campionat.

Antrenorul Gabi Zahiu nu s-a aratat foarte incintat de lotul pe care il are la dispozitie, desi nu are nimic de reprosat jucatorilor pentru modul in care s-au pregatit: „Echipa se afla exact la nivelul material pe care il avem. N-am putut face mai multe achizitii de valoare pentru ca atit ne-am putut permite. Am incercat, cind am adus jucatorii noi, sa ne incadram intr-o limita impusa de conducere. Am mare incredere in Huza si Stana, dar si in Barbu, de care aveam nevoie pentru ca este un jucator cu experienta. In ceea ce priveste meciurile de verificare, pot sa spun ca elevii mei au avut multe oscilatii in joc, trecind de la foarte bine la jocuri foarte slabe. Dar nu le pot reprosa ca nu s-au pregatit cum trebuie in cantonament. Speram sa ne incadram in obiectivul stabilit de conducere pentru acest sezon.“

In jocurile amicale disputate de la reluarea pregatirilor, motrenii au inregistrat patru victorii si doua rezultate de egalitate, fiind invinsi o singura data.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS