7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIon Craciunescu a pus mina si pe lista observatorilor

Ion Craciunescu a pus mina si pe lista observatorilor

Comitetul Executiv al FRF a decis ca lista observatorilor pentru arbitri sa fie alcatuita de Comisia Centrala a Arbitrilor, care este condusa de Ion Craciunescu. Aceasta lista va fi supusa aprobarii forului federal, iar arbitrii vor fi delegati in continuare la meciuri de catre FRF si LPF. Rapoartele de observare vor fi trimise imediat dupa joc la CCA, nimeni altcineva neputind avea acces la ele.

Prin urmare, dupa ce s-a instalat in fruntea CCA si a decis sa delege singur brigazile de arbitri la partidele din Diviziile A si B, Ion Craciunescu va avea un cuvint greu de spus si la stabilirea observatorilor, devenind astfel unul dintre cei mai puternici si mai importanti oameni din fotbalul romanesc. Mai mult chiar, Ion Craciunescu a dorit sa faca si delegarile la observatori, insa membrii Comitetului Executiv s-au trezit la timp si i-au respins cererea.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca este normal ca observatorii pentru arbitri sa fie stabiliti de CCA, dar ca nu ar fi fost corect ca ei sa fie delegati tot de comisia prezidata de Ion Craciunescu. „Este bine ca rapoartele de observare vor fi trimise direct la CCA. Craciunescu a vrut sa faca si delegarile de observatori, insa Comitetul Executiv nu a fost de acord, inclusiv eu“, a mentionat Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS