7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCe se va intimpla cu Sava?

Ce se va intimpla cu Sava?

Se tot vorbeste ca Marius Sava a jucat miercuri ultimul sau meci la Universitatea. „Savarina“, unul dintre cei mai buni oameni ai echipei in partida cu Dinamo, a ajuns la final de contract cu oltenii si n-ar fi exclus ca impresarul sau, Giovanni Becali, sa aiba deja variante de transfer pentru valorosul mijlocas craiovean.

„Posesor“ al unui contract de 60.000 de dolari pe an, Sava a acceptat in acest retur sa semneze o intelegere cu Dinel Staicu, conform careia s-a angajat sa-i returneze patronului suma incasata in sezonul 2002/2003 in caz ca nu mai ramine la Universitatea. Interesant este ca nici un regulament nu i-ar fi impus lui „Savarina“ sa recurga la respectivul gest, numai ca jucatorul a decis ca este mai bine sa cistige si clubul niste bani de pe urma unui eventual transfer al sau.

Pe de alta parte, evolutiile din ultima vreme ale fotbalistului craiovean le-au cam dat de gindit conducatorilor Universitatii. Chiar daca nu agreeaza contracte mari, n-ar fi exclus totusi ca in cazul lui Sava sa se faca o exceptie. Dar daca jucatorul nu a ascuns niciodata ca l-ar tenta sa ramina in Banie pe un angajament multumitor, viitorul sau depinde, cum am spus, si de ISM-ul fratilor Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS