19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilianul da Silva a semnat pentru Universitatea

Brazilianul da Silva a semnat pentru Universitatea

Mitriţă ar putea veni in locul lui Nanu, dar Staicu strimbă din nas

Universitatea a efectuat ieri două antrenamente – in regim de semicantonament -, iar pentru astăzi, Cirţu a stabilit acelaşi program. Miine, jucătorii alb-albaştri vor fi liberi, de luni urmind să-şi definitiveze preparativele in vederea inceperii returului.

După cum se ştie, Universitatea va debuta in sezonul oficial de primăvară in compania Bacăului, meciul fiind programat exact peste o săptămină, cu incepere de la ora 17.00.

Ieri a semnat un contract pe patru ani brazilianul Barbosa da Silva, după ce noul stranier al echipei a avut un debut promiţător in amicalul cu Steaua. De altfel, văzindu-i calităţile, Sorin Cirţu ar fi spus imediat după meciul cu bucureştenii că da Silva are mari şanse să inceapă returul ca titular in linia de atac a Universităţii.

După ce Ştefan Nanu a declarat cu fairplay că nu se simte in stare să ajute echipa in acest retur, Cirţu pare să fi rămas descoperit in zona stingă a apărării. Ar mai fi, totuşi, o posibilitate: legitimarea lui Dorin Mitriţă, jucător liber de contract. Deocamdată, se pare că Dinel Staicu se opune venirii lui Mitriţă, deşi acesta a spus ieri că pină in vară ar fi dispus să evolueze aproape pe gratis. Eventuala venire a lui Mitriţă, un jucător emblematic al echipei pe la mijlocul anilor ’90, l-ar „bloca“ insă pe Miclea, unul dintre protejaţii lui Dinel Staicu. Acesta pare a fi motivul real pentru care patronul strimbă din nas cind aude de Dorin Mitriţă…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS