20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung va antrena portarii Universitatii

Silviu Lung va antrena portarii Universitatii

In urma unei discutii scurte pe care a avut-o ieri cu Dinel Staicu, Silviu Lung a acceptat sa coordoneze pregatirea portarilor de la Universitatea. El se va implica insa mai mult la echipa mare, in timp ce Valentin David se va ocupa de goal-keeperii clubului de la tineret si de la toate grupele de juniori.

Despre eventuale transferuri interne, nimic deosebit, deocamdata. Se forteaza in continuare discutiile cu Gigi Netoiu pentru readucerea fostilor jucatori ai Universitatii, Craciunescu si Frasineanu, iar pentru intarirea atacului vor fi abordate din nou tratativele pentru Dinita si Njock. Pe de alta parte, nu sint sanse prea mari ca Robert Ghindeanu sa se mute de la Extensiv la Universitatea, fratii Mihailescu si Dinel Staicu nereusind sa se inteleaga asupra pretului tranzactiei.

In sfirsit, ieri s-au trimis invitatii pentru mai multi jucatori din America de Sud si Centrala, dar antrenorul Sorin Cirtu a dispus ca, deocamdata, sa nu se faca public nici un nume. El a marturisit totusi ca „stranierii“ vor fi supusi in prealabil la teste, dupa care vor fi opriti doar cei care dau satisfactie. Ar exista si o exceptie, un fotbalist care l-a incintat pe Cirtu la „vizionare“ si care ar urma sa semneze cu Universitatea imediat ce va sosi in Banie.

Intr-un fel, a cazut si acea celebra lista cu disponibilizati, conducerea tehnica a echipei decizind ca miine, la convocare, sa se prezinte toti jucatorii. Nu de alta, dar, pina la ora actuala, la Universitatea inca nu se poate vorbi de achizitii sigure. Vor lipsi totusi portarul S. Banica si Vochin, la ei renuntindu-se cu certitudine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS