14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCioroianu si Tilihoi sint sicanati

Cioroianu si Tilihoi sint sicanati

Dupa ce a trait un campionat intreg din donatiile mai multor oameni de afaceri din Banie – chiar si antrenorul Florin Cioroianu a adus bani de acasa! -, UFC Electro incearca acum sa se reorganizeze cu gindul ca in acest sezon sa atace promovarea in esalonul secund.

Daca pina acum citeva saptamini, UFC era un soi de satelit al Universitatii, echipa a intrat apoi in proprietatea prefectului Cornel Mondea, in momentul cind amicul acestuia, Gigi Netoiu, i-a predat actele clubului fara absolut nici o pretentie. Evident, Mondea a cautat imediat solutii de asociere, considerind ca de unul singur nu poate asigura, chiar si unei divizionare C, bugetul necesar.

Se pare insa ca Universitatii nu ii prea convine ca UFC Electro sa scape de sub tutela sa, desi din aceasta combinatie formatia din Valea Rosie a avut numai de pierdut, retrogradind la finalul sezonului 2000/2001 din Divizia B in C.

Motivele pentru care Electro prezinta interes nu sint prea greu de intuit. Pai, pe parcursul sezonului trecut, desi s-a confruntat cu imense dificultati financiare, Cioroianu a reusit sa formeze o echipa tinara, cu jucatori foarte talentati, multi dintre ei promitind sa atace in scurt timp chiar fotbalul din primul esalon. Astfel, Rotaru, Preda, Sandu, L. Tilihoi, Fl. Serban, D. Popescu, Stefanescu, G. Serban si Patru pot face salturi spectaculoase, de pe urma carora clubul si-ar putea ajusta frumusel bugetul.

Tocmai din aceasta cauza, majoritatea baietilor de la UFC sint ademeniti zi de zi cu fel de fel de propuneri, ocolindu-se, bineinteles, caile corecte de negociere. In acelasi timp, constienti ca, deocamdata, mai au de invatat pina sa faca pasul spre divizii superioare, fotbalistii din Valea Rosie prefera sa ignore telefoanele primite in miez de noapte si sa mearga pe mina tandemului Cioroianu-Tilihoi, un cuplu care, cu ani in urma, a reusit, lucrind cam in aceleasi conditii, sa formeze jucatori de mare valoare la Jiul IEELIF Craiova. Daca amintim doar de Mohora, Mieila, Claudiu Niculescu, Naicu, Nicu Nastasie, Norbert Nita si Iulian Florescu, se intelege de ce oameni ca Cioroianu si Tilihoi trebuie lasati sa lucreze asa cum stiu ei. In fond, tot ceea ce produceau si la IEELIF era destinat mai ales Universitatii. In conditii cinstite insa, pentru ca toti marii jucatori ai „Stiintei“ nu au tradat niciodata fotbalul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS