17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo are viata grea cu FC Bruges

Dinamo are viata grea cu FC Bruges

Partida pe care „ciinii rosii“ o vor sustine la Bruges va incepe la ora 21.00 si va fi transmisa in direct de TVR 1

Campioana Romaniei, Dinamo, va juca in aceasta seara, in deplasare, cu formatia belgiana FC Bruges, intr-un meci contind pentru prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Pentru aceasta partida, care va incepe la ora 21.00 si va fi transmisa in direct de TVR 1, managerul „ciinilor rosii“, Cornel Dinu, are la dispozitie intregul lot, problemele medicale pe care le-au avut in ultima vreme jucatorii Cristian Munteanu, Claudiu Niculescu si Claudiu Dragan rezolvindu-se intre timp. In aceasta seara, dinamovistii ar putea juca in urmatoarea distributie: C. Munteanu – Kirita, Danciu, Onut – Bolohan, Stoican, Pirvu, Alexa, Frasineanu – Cl. Niculescu, Danciulescu.

Despre dubla mansa cu belgienii, Cornel Dinu a spus: „Este un redebut al nostru, dupa doi ani, in Champions League, pe care speram sa-l trecem cu bine. Sigur ca ne gindim la calificare, chiar daca intilnim o echipa care ne ridica multe probleme. In primul rind, este vorba despre o formatie omogena, care de doi ani joaca in aceeasi formula, cu mici modificari. Apoi, sa nu uitam faptul ca are o experienta internationala net superioara, jucind in acest timp 16 partide in cupele europene, fiind eliminata de Barcelona si Lyon. Intilnim o echipa cu o mentalitate nordica, o echipa agresiva, cu un joc de angajament si cu forta fizica si statura de joc impresionante. Problema majora care se pune este sa facem fata angajamentului fizic si jocului aerian si in acelasi timp sa incercam sa evitam lupta directa prin abilitatea de circulatie a balonului. Incercam sa ne aparam departe de poarta si sa punem probleme de atac unei aparari in patru fundasi.“

In prima mansa a turului doi preliminar al celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi se vor mai disputa urmatoarele partide: Zalaegerszegi – NK Zagreb, MSK Zilina – FC Basel, Skonto Riga – Levski Sofia, Dinamo Kiev – FC Piunik, Brondby IF – Dinamo Tirana, Maribor Branik – Apoel Nicosia, Vardar Skopje – Legia Varsovia, Boavista Porto – FC Hibernians, Maccabi Haifa – Belsina Bobruisk, Lillestrom – Zeljeznicar Sarajevo, Hammarby IF – Partizan Belgrad, Sparta Praga – Torpedo Kutaisi, Serif Tiraspol- Grazer AK. Returul acestor intilniri se va disputa pe 7 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS