7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiri World Cup 2002

Stiri World Cup 2002

Fostul selectioner al nationalei Argentinei, Carlos Bilardo, a spus ca atacantul spaniol Raul Gonzalez va fi vedeta Cupei Mondiale din Coreea de Sud si Japonia: „Sint convins ca va fi mondialul lui Raul, dar acesta trebuie sa fie ajutat si de echipa“.

Fostul international argentinian Ricky Villa, campion mondial in 1978, a apreciat ca o victorie a Argentinei la Cupa Mondiala ar aduce bucurie, insa „doar pentru o luna“, in contextul in care tara traverseaza cea mai grava criza din istoria sa. „L-am auzit pe jucatorul Hernan Crespo spunind ca argentinienii care evolueaza in Europa doresc foarte mult sa cistige Cupa Mondiala pentru a aduce putina bucurie populatiei care se confrunta cu probleme foarte mari. Insa, adevarul este ca, in cazul in care cistigam Cupa Mondiala, aceasta bucurie nu va dura decit o luna“, a afirmat Ricky Villa.

Printii William si Harry vor pierde primul meci pe care selectionata Angliei il va disputa duminica in cadrul Cupei Mondiale, impotriva Suediei, din cauza unei ceremonii organizate in onoarea bunicii lor, regina Elisabeta. Harry (17 ani) si Willliam (19 ani) vor asista la o ceremonie religioasa organizata pentru sarbatorirea implinirii a 50 de ani de la instalarea pe tron a reginei, care se va desfasura chiar in momentul in care va avea loc meciul Anglia-Suedia, la Saitama (Japonia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS