19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPentru cine va rupe acum scaunul Gigi Netoiu?

Pentru cine va rupe acum scaunul Gigi Netoiu?

Dinamo – Universitatea

• Stadion „Dinamo“, miercuri, ora 15.00 (TVR 1).

• Formatii probabile:

Dinamo: Lobont – Kirita, Onut, Vatavu – Bolohan, Tames, Fl. Pirvu, V. Munteanu (Danciulescu), Ov. Stinga – Cl. Niculescu, Cl. Dragan. Antrenor: I. Marin.

Universitatea: D. Tudor – C. Dobre, Baldovin (Craciunescu), Vochin, D. Rednic – Grigorie, Alexa, Verdes, Frasineanu – Barcauan, Iacob (Manta). Antrenor: Fl. Marin.

• Vor arbitra: M. Salomir (Cluj-Napoca) – B. Szoke, M. Toader (ambii din Constanta). Observatori: S. Satmari, I. Craciunescu.

Va fi interesant de vazut daca Universitatea lui Gigi Netoiu va avea tupeul sa ridice probleme dinamovistilor, dupa ce „Comandantul“ a rupt scaunul bucurindu-se pentru succesul „ciinilor“ in partida de Cupa, cu Steaua.

Mai mult, infringerea de la Bacau, coroborata cu victoria lui FC National, a creat destule griji si emotii in curtea echipei din „Stefan cel Mare“. Pentru a-si atinge obiectivul – titlul national – „ciinii rosii“ sint obligati sa treaca miine, pe propriul teren, de Universitatea. In Giulesti, in disputa cu o alta pretendenta la titlu, oltenii au fost un adversar incomod, Universitatea fiind invinsa (3-2) din cauza erorilor lui Preda si a arbitrilor.

Miine, va fi un duel intre doi Marini, cu tensiunea afectata la propriu de ultimele rezultate din campionat. Daca va amintiti, ambii tehnicieni au suportat greu niste infringeri recente si au lesinat prin vestiare. Actiunile lui „Sapaliga“ au scazut din nou la cota de avarie dupa infringerea suferita la Bacau, rezultatul stergind practic impresia buna pe care echipa si antrenorul o facusera dupa victoria obtinuta impotriva Stelei. Prin urmare, Ion Marin a spus ca are nevoie de cele trei puncte in partida cu Universitatea. In cealalta tabara, conform declaratiilor lui Florin Marin, Universitatea vrea sa-i strice planurile lui Ion Marin: „Sper sa depasim aceasta perioada de criza cit mai repede. Avem un joc foarte greu cu Dinamo. Sper sa-i refac, in primul rind, pe jucatorii care sint accidentati. Sigur, mergem la Dinamo sa cistigam. Repet, mergem sa cistigam! Nu sa pierdem, asa cum faceti de acum presupuneri“ (din raspunsul lui Florin Marin la conferinta de presa de simbata). Ramine de vazut cum va fi miine rezolvata dilema meciului din „Stefan cel Mare“, intre declaratia aceasta a lui Florin Marin si iubirea declarata a lui Netoiu pentru Dinamo.

Universitatea – dupa antrenamentul de ieri-dimineata din Lunca Jiului – a plecat spre Capitala si si-a stabilit „cartierul general“ la Snagov. Astazi este prevazuta o sedinta de pregatire. Reintra Frasineanu si Baldovin, dar Stoican, Burca si Danciu sint incerti. Ieri-dimineata, Flavius nici nu putea incalta gheata de fotbal. La Dinamo, Costel Ilie este suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS