20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMalaele a scapat de suspendare

Malaele a scapat de suspendare

In partida de miine, cu International Pitesti, din deplasare, antrenorul Sorin Cirtu il poate folosi si pe mijlocasul Armand Malaele. Acesta a fost suspendat de catre Comitetul de Urgenta al FRF, deoarece avea de achitat o datorie catre divizionara A Astra Ploiesti, club la care a evoluat o perioada, incasind o parte din contract in avans. Conducerea executiva a Extensivului a virat miercuri 26.500 de dolari in contul jucatorului, iar, la rindul lui, Malaele, a achitat aceasta suma clubului ploiestean. Oficialii Extensivului au anuntat ieri FRF ca Malaele si-a achitat datoria, dupa care i s-a ridicat suspendarea. Cei 26.500 de dolari urmeaza sa fie scazuti din contractul lui Malaele cu Extensiv, care se intinde pina in anul 2005. Asadar, „Armando“ revine in prima echipa a Extensivului, dupa o perioada de citeva saptamini in care a stat mai mult in orasul natal, Tirgu Jiu, cind a intrat in conflict cu antrenorul Sorin Cirtu.

De asemenea, atacantul Catalin Ristea se antreneaza de citeva zile sub comanda conducerii tehnice craiovene. Ristea s-a inteles cu oficialii Extensivului sa-si prelungeasca angajamentul cu gruparea din Banie pe inca trei ani. Reamintim, Ristea a dat probe de joc in iarna la citeva echipe din tara si din strainatate, dar, din cauza unei accidentari, a fost nevoit sa revina in Parcul „Romanescu“.

Lotul Extensivului va pleca astazi spre Pitesti si isi va stabili „cartierul general“ la hotelul Muntenia. Sorin Cirtu nu se confrunta cu indisponibilitati in lot. Meciul cu International Pitesti va fi arbitrat de Sorin Burloiu (Galati) – Catalin Savu (Braila), Daniel Diaconu (Bacau). Observator federal a fost desemnat Ilie Stelian (Bucuresti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS