14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSituatie incurcata in grupa D

Situatie incurcata in grupa D

Dupa ce aseara tirziu s-au disputat primele patru meciuri, Liga Campionilor continua si in aceasta seara cu partidele contind pentru etapa a patra din celelalte doua grupe. Daca in grupa D, lucrurile sint destul de complicate, toate echipele acumulind pina acum patru puncte, in grupa C, situatia s-ar putea limpezi, Real Madrid fiind lidera detasata. Dar iata programul din aceasta seara, nu inainte de a adauga ca partida Deportivo La Coruna – Juventus va putea fi urmarita in direct pe ProTV, incepind cu ora 21.45.

Grupa C

Panathinaikos – Sparta Praga

Grecii au o sansa imensa in aceasta seara sa se razbune pe eterna lor rivala Olympiakos, care in ultimii cinci ani a dominat cu autoritate intrecerea interna. Daca o va invinge pe Sparta (saptamina trecuta a facut-o chiar la Praga, scor 2-0), Panathinaikos poate deveni mare favorita la calificare. Din nefericire pentru ei, cehii nu pot emite cine stie ce pretenti si le va fi greu sa reziste in infernul de pe stadionul „Olimpic“ din Atena, dupa ce in iarna au vindut mai mult de jumatate din echipa. Dar, in Liga Campionilor, surprizele pot aparea exact acolo unde nu prea te astepti…

FC Porto – Real Madrid

Pina in aceasta etapa, madrilenii au mers ceas, dominind cu autoritate grupa. Totusi, saptamina trecuta, pe „Santiago Bernabeu“, oamenii lui Del Bosque s-au impus greu, cu 1-0, iar portughezii abia asteapta sa-si ia revansa. Mai ales ca in campionat, dominat de Sporting si Boavista, FC Porto si-a cam suparat suporterii, obisnuiti in ultimii ani cu victorii facile ale favoritilor.

Grupa D

Arsenal – Bayer Leverkusen

In cea mai echilibrata grupa a Ligii, londonezii au de gind sa profite de avantajul terenului propriu, Henry, Pires si ceilalti tintind victoria in aceasta seara pe „Highbury“. In tur, la Leverkusen, a fost 1-1, dar fotbalistii germani au amenintat ca nu vin la Londra in excursie…

Deportivo – Juventus

Toata lumea se asteapta la un meci spectaculos pe „El Riazor“ si de aceasta data se spera ca vor aparea si golurile. Nu de alta, dar in tur a fost 0-0, italienilor nevenindu-le nici acum sa creada ca nu au reusit sa smulga victoria. Totusi, se pariaza mai degraba pe izbinda lui „Super Depor“ pentru ca, cel putin in cupele europene, spaniolii au demonstrat in ultimii ani ca le sint superiori italienilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS