14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportO ultima oferta pentru Beckham

O ultima oferta pentru Beckham

Responsabilii clubului Manchester United i-au facut mijlocasului David Beckham o ultima oferta in vederea prelungirii contractului, care va expira in vara anului 2003. Manchester United i-a propus capitanului selectionatei Angliei un contract pentru o perioada de cinci ani, cu un salariu saptaminal cuprins intre 90.000 si 100.000 de lire sterline. Responsabilii clubului englez au precizat ca oferta nu este negociabila.

Oficialii gruparii Manchester United sint constienti de faptul ca il pot pierde pe Beckham, in cazul in care nu va fi luata repede o decizie. Daca va accepta oferta, David Beckham va deveni cel mai bine platit jucator din istoria clubului Manchester United. Oferta cuprinde si o clauza referitoare la drepturile de imagine ale lui Beckham.

Agentul mijlocasului englez, Tony Stephens, i-a dat acestuia oferta inainte de Craciun. David Beckham a spus de mai multe ori ca va lua o decizie privind prelungirea contractului cu Manchester United dupa ce va afla cine va prelua conducerea tehnica a echipei in locul lui Sir Alex Ferguson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS