19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Fara comentarii

• Cinci juniori de la Universitatea au fost chemati, in secret, de Mircea Petescu la Scoala de Fotbal privata ce-i poarta numele si este situata intr-o comuna vilceana, Litesti. Fara sa-i instiinteze oficial pe conducatorii Universitatii, Petescu i-a chemat la el si le-a promis celor cinci fotbalisti conditii de cazare si masa, plus pregatire. Unii sint tentati sa paraseasca Bania, din motive lesne de inteles. De urmarit deznodamintul. Cei cinci sint: Stanciuca, Cimpoieru, N. Popescu, Puiu si Ivan.

• La inaugurarea Scolii de Fotbal „GP“, Gica Popescu a spus, printre altele, ca fotbalul romanesc actual este in impas deoarece nu se investeste in copii si juniori. Asta-iarna, Ilie Balaci a promis ca activitatea centrului de la FC Universitatea va fi radical imbunatatita. Ilie a fost obligat sa plece, juniorii tot pe terenul de zgura se pregatesc, iar un antrenor primeste ca salariu echivalentul a 100 USD. „Si asta il primim cu cite doua luni intirziere“, spunea unul dintre acestia.

• La UFC Electro – asa-zisul satelit al Universitatii – bataia de joc este cuvintul cel mai potrivit care ar caracteriza actuala situatie. Un parinte al unui fotbalist ne-a spus, telefonic: „Netoiu face ce vrea muschii lui din Craiova. La Electro, saracia e lucie, iar bietii fotbalisti isi blestema ziua cind au acceptat pacalelile celui care zice ca si Electro ii este «satelit». Surprinzatoare este tacerea celui care se lauda ca a fost om de fotbal in Valea Rosie, prefectul Cornel Mondea.“

• Astazi, in Brasov, un meci interesant in divizia B (seria I): Tractorul – Rocar. Interesant prin prisma faptului ca Rocarul lui Gigi Netoiu se duce in „birlogul“ celui pe care l-a obligat sa plece de la Universitatea, Aurel Ticleanu. Reamintim, „Chiose“ este acum antrenorul Tractorului Brasov.

• Joi, la Muzeul de Arta din Craiova, pictorita Sabina Negulescu-Florian (sora regretatului regizor craiovean de la Holywood, Jean Negulescu), de 94 de ani, a tinut sa fie prezenta la vernisajul expozitiei de pictura, deplasindu-se de la Bucuresti la Craiova! Tot joi, la conferinta de presa a Universitatii (care a tinut 12 minute), presedintele clubului nu si-a facut timp sa treaca din birou in sala conferintei de presa…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS