16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Seduceti cu vocea

Domnii ar trebui sa tina cont de faptul ca una dintre cele mai puternice arme de seductie o poate reprezenta fara indoiala vocea. Nu numai ca aceasta poate avea o influenta pozitiva sau negativa asupra unei femei, dar poate reprezenta si un element esential al evolutiei ulterioare a unei relatii.


 


Vocea reprezinta o puternica arma de seductie atât pentru barbati, cât si pentru doamne. Nu de putine ori se intâmpla ca o femeie sa cada prada farmecului unui barbat doar dupa ce i-a auzit pret de câteva minute vocea la telefon. Oamenii de stiinta acorda in ultima perioada o importanta extrem de mare vocii, astfel ca in Italia exista chiar cursuri, precum cele organizate de „Atelierul Vocii“ in cadrul carora participantii invata cum isi pot folosi cât mai bine si mai eficient capacitatea de a vorbi. Gabriella Minarini, experta in cadrul Atelierului, a dezvaluit câteva dintre secretele pentru a avea o voce sexy.


Respiratia


Prima regula si primul secret al unei voci seducatoare este respiratia. „Respiratia joaca un rol esential atunci când vorbim despre voce. Un exercitiu extrem de simplu este acela de a invata sa va controlati respiratia. Incercati sa inspirati profund pentru ca mai apoi, când expirati, sa emiteti doar vocale. Acest exercitiu este extrem de folositor si practicat cu regularitate va va crea obisnuinta de a respira cu usurinta atunci când vorbiti“, a spus Minarini.


Vorbiti lent


Alt secret este acela legat de cantitatea de cuvinte pe care le spunem când vorbim. O voce seducatoare nu este nicidecum cea a unei persoane care vorbeste repede si care aproape ca nici nu desparte cuvintele intre ele. „Rostirea clara si lenta a silabelor da impresia unei voci putin grave. Este nevoie sa faceti exercitii pentru a scanda cuvintele si pentru a obtine un ton cât mai armonios“, a mai declarat Minarini.


Ritmul


Vocea cea mai putin seducatoare este cea mono-ton. Pentru a evita aceasta situatie este important sa dati o intonatie cât mai variata propriilor discursuri.


Cu toate ca reprezinta un element esential ar artei de a cucerii o femeie, domnii nu trebuie sa se imbete cu apa rece si sa creada ca daca vor reusi sa aiba o voce sexy toate femeile vor fi la picioarele lor si isi vor câstiga drumul spre inima oricarie doamne. Bineinteles ca atunci când vine vorba de a cuceri inima unei femei, sunt luate in calcul si o serie de alte aspecte precum comportamentul, capacitatile intelectuale, sarmul personal si nu in ultimul rând aspectul fizic. O voce sexy nu reprezinta neaparat atributul unui barbat dotat cu un aspect fizic placut. Se stie ca in ultima perioada sunt la mare moda intâlnirile cu persoanele cunoscute pe internet. Bineinteles ca in astfel de cazuri comunicarea telefonica este un element esential inainte de organizarea unei asa-zise prime intâlniri.


Vocea – doar o aparenta


Este de la sine inteles ca atunci când vorbesti la telefon singurul element prin care isi poti seduce interlocutorul este vocea. „Dupa ce am vorbit prima data la telefon am fost pur si simplu fermecata de vocea pe care o avea. Pare destul de banal, insa a reusit sa ma cucereasca doar vorbindu-mi. Mintea mea a inceput sa faca imediat o serie de asocieri. O persoana cu o astfel de voce nu putea sa fie altfel decât un tip bine, un barbat adevarat. As fi stat ore intregi sa-l ascult“, a declarat protagonista unei povesti de iubire pe internet al carei final nu a fost insa unul dintre cele mai fericite si asta tocmai pentru ca imaginea creata prin intermediul vocii nu s-a potrivit deloc cu cea reala. „Am hotârât sa ne intâlnim. Asteptarile mele erau mari. Persoana a carei voce o auzisem la telefon nu putea sa fie decât un fel de print al timpurilor noastre, un actor de la Hollywood. Realitatea m-a facut insa sa cad din inaltul cerului. Era mai scund ca mine si nu avea nimic din ceea ce-mi imaginasem eu. Mai mult, dupa câteva ore petrecute impreuna mi-am dat seama ca era exact genul de barbat pe care il detestam. Nu ma refer aici doar la aspectul fizic, ci si la comportament, la felul de a vedea lucrurile. A fost singura data când ne-am intâlnit. Acum imi vine sa râd de fiecare data când ma gândesc ca mi s-a intâmplat sa ma indragostesc de o voce“, a mai spus tânara. Iata ca vocea reprezinta doar un element al arsenalului de arme pe care le are la dispuzitie un barbat pentru a cuceri inima unei femei, insa nu unul suficient. Comportamentul si sarmul joaca si ele un rol important…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS