28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSpectacol dedicat iubirii, la Şcoala de Poliţie

Spectacol dedicat iubirii, la Şcoala de Poliţie

Dragobetele şi Valentine’s Day au fost sărbătorite ieri, la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Pregătirii Agenţilor de Poliţie „Nicolae Golescu“ din Slatina printr-un spectacol susţinut de elevii Şcolii Populare de Artă.
În deschiderea evenimentului, directorul Bibliotecii Judeţene Olt, Paul Matiu, a vorbit despre semnificaţia mitologică a Dragobetelui, sărbătorit în fiecare an pe 24 februarie. El a mai amintit şi de Sfântul Valentin, sărbătoare importată din America de tinerii români. Momentele artistice de muzică şi dans au fost cele mai apreciate de publicul format din sute de poliţişti. Tinerii au interpretat cântece de dragoste din repertoriile unor artişti de renume naţional şi internaţional, dovedindu-şi talentul muzical.
La final, viitorii poliţişti s-au declarat încântaţi de spectacolul închinat sărbătorilor iubirii. „Pentru că toţi elevii noştri sunt foarte tineri, aceştia au primit cu inima deschisă acest spectacol ce anunţă cele două sărbători ale iubirii. Spectacolul a fost, de asemenea, un moment de respiro în programul şcolar foarte încărcat al elevilor noştri, care au apreciat talentul şi priceperea tinerilor artişti. Mulţumim reprezentanţilor Şcolii Populare de Artă şi tuturor factorilor implicaţi pentru că au pregătit cu seriozitate şi profesionalism momentele artistice“, a declarat comisarul Mariana Tudor, purtătorul de cuvânt al Şcolii de Poliţie din Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS