16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCampanie pentru continuarea DN66A

Campanie pentru continuarea DN66A

Cetăţenii Văii Jiului urmează să-şi dea acordul pentru continuarea lucrărilor la DN 66A, Câmpu lui Neag – Herculane, în cadrul unei campanii demarate în zonă de europarlamentarul Monica Iacob Ridzi. Oamenii au început să semneze pe listele aflate în toate pieţele din Valea Jiului, pentru a le arăta guvernanţilor că acest tronson de drum este deosebit de important pentru cei care speră în dezvoltarea turismului.

„Am luat decizia de a demara această campanie ca urmare a acţiunilor instituţiilor statului care au blocat construirea acestui drum. Trebuie să conştientizăm importanţa dezvoltării turismului în Valea Jiului şi să evităm izolarea, pentru că şi aşa Valea Jiului este izolată o zi pe săptămână din cauza lucrărilor care se execută pe Defileul Jiului“, a spus europarlamentarul Monica Iacob Ridzi.

Lucrările la Drumul Câmpu lui Neag – Herculane au fost întrerupte în urmă cu mai bine de o lună din cauză că Administraţia Parcului Naţional Retezat nu şi-a dat acordul, iar Garda de Mediu a cerut oprirea acestora. Lucrările au intrat în conservare, deşi pe distanţa de trei kilometri, cât drumul se învecinează cu rezervaţia naturală, acestea au fost finalizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII