16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalButonul de la semafor, dat dispărut

Butonul de la semafor, dat dispărut

Craiovenii care au trecut ieri prin centrul Craiovei, în zona Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, au constatat că unuia dintre semafoare i-a dispărut butonul care declanşa culoarea verde. Dacă doreau să traverseze pe partea opusă teatrului, trebuia să aştepte până când altă persoană, de pe celălalt trotuar, apăsa pe buton. Din fericire, la cel de-al doilea semafor, acesta era intact.
În jurul orei 12.00, la semaforul cu butonul stricat se strânseseră aproximativ zece persoane care doreau să traverseze. După ce au aşteptat mai mult de cinci minute, timp în care nimeni nu se avânta să treacă strada, o parte dintre craioveni au optat pentru zebra din faţa primăriei. Cei care au rămas pe poziţii au avut norocul că pe trotuarul celălalt şi-a făcut, în sfârşit, apariţia mult doritul trecător care a apăsat butonul. Culoarea verde fiind declanşată, oamenii şi-au putut vedea de drum.
Anunţat de GdS despre problemă, viceprimarul Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a declarat că va trimite imediat o echipă să repare deficienţa, până seara craiovenii putând circula în siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU