12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Scurte stiri

Primul festival erotic in aer liber din Europa


Primul festival erotic in aer liber din Europa se va desfasura in perioada 8-9 iulie in localitatea Grammont. Dupa cum informeaza site-ul skynet.be, in cadrul evenimentului vor avea loc o serie de concerte, precum si o expozitie de jucarii erotice. Organizatorii spera sa reuneasca aproximativ 30.000 de vizitatori veniti din Belgia, Franta si Olanda. Pe lânga o serie de artisti precum Bob Sinclar si Village People, la eveniment sunt asteptati si numerosi DJ topless. De asemenea, ca la orice festival de acest fel, vor avea loc numeroase spectacole de strip-tease.


Prea multa munca deprima


Stresul de la serviciu este o maladie cunoscuta in Japonia, afectând foarte multi angajati. In 2005, 330 de oameni ai muncii niponi au fost recunoscuti de autoritati ca fiind suferinzi de maladii provocate de munca in exces, cum ar fi icter sau probleme cardiace. De mentionat ca Japonia este pe locul doi intr-un clasament al tarilor industrializate cu cel mai mare numar de sinucideri. Aici, sinuciderea nu mai este considerata de multa o „dezonoare“, ci este o metoda de a scapa de un esec sau de a proteja rudele de posibilele umilinte derivate din acest esec. Si, dupa cinci ani de dezmintiri continue, intr-un comunicat oficial dat publicitatii de Ministerul japonez al Sanatatii, guvernul nipon a recunoscut ca numarul ridicat de sinucideri din Japonia este o problema grava, careia ii trebuie acordata atentie maxima.


National TV cauta vedete la Craiova


Postul National TV a demarat un proiect destinat tinerilor talentati, care vor fi viitoarele vedete din show-bizz-ul autohton. Sub denumirea „Fresh Star – E natural sa câstigi“, campania National TV va fi prezenta in 16 orase de unde, in urma unor preselectii riguroase, vor fi alesi 32 de finalisti care se vor intrece pentru a obtine marele premiu. Recunoasterea calitatilor vocale si artistice ale câstigatorului vor fi materializate prin semnarea unui contract pe durata unui an cu una dintre cele mai importante case de discuri din Bucuresti, care ii va lansa si promova primul album. Prima etapa a avut loc pe 19 aprilie la Bucuresti, la sediul National TV. Preselectia pentru „Fresh Star – E natural sa câstigi“ va continua pe 9 iunie, la Cercul Militar din Craiova, cu incepere de la ora 10.00. Concurentii vor evolua in fata unui juriu de profesionisti, iar probele constau in interpretarea unei piese pe negativ si una a cappella.


Katharine McPhee va cânta la nunta cuplului Cruise si Holmes


Actorii Tom Cruise si Katie Holmes i-au cerut finalistei emisiunii American Idol, Katharine McPhee, sa cânte la nunta lor, informeaza site-ul pipole.net. Katharine McPhee, necunoscuta pâna acum in Europa, ar fi intâlnit-o pe Katie Holmes la sediul bisericii Scientologice din Los Angeles, unde ele au urmat un curs. „Tom si Katie sunt mari fani ai lui Katharine. Ei cred ca aceasta are mari sanse sa ajunga o legenda a muzicii“, a declarat o sursa apropiata cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS