10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiA inceput razboiul?

A inceput razboiul?

In primul meci la matineu, urmasa Universitatii a debutat cu … Stinga si cu dreptul! Ironia sortii a facut ca partida, trista pentru oltenii care inca traiesc din amintiri, sa se desfasoare pe strada Veseliei. Este adevarat, jucatorii legitimati in aceasta vara la Craiova n-au stralucit, dar nici nu puteau dupa doar citeva saptamini de pregatire. Nici antrenorul-manager nu s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, dar in fotbal conteaza rezultatul.


In aceasta serie B2, lupta pentru un loc in Divizia A se anunta dura, mai ales ca echipele din Ploiesti, Petrolul si reinfiintata Astra, si nu numai, vor sa incurce obiectivul Universitatii. Craiova a fost primita cu ostilitate in Bucuresti si probabil ca de acest tratament se va „bucura“ nu numai in Capitala, cit si pe alte stadioane, mai ales ca destul de multi oameni s-au bucurat cind Universitatea a retrogradat.


Dupa meciul din str. Veseliei, cistigat pe merit de olteni, deja au inceput atacurile, ca sa zicem asa. Un cotidian de sport a scris a doua zi ca arbitrul Augustus Constantin a gresit in favoarea oltenilor, considerind ca eliminarea unui jucator al gazdelor (Rusu) a fost ca urmare a unei „faze gindita falimentar de fluierasi“, desi pe teren lucrurile au fost clare: pentru doua cartonase galbene corect acordate, Rusu a fost eliminat. Ieri, un boss al Consiliului de Administratie al Petrolului, Florin Bercea, a atacat, printre altele, echipa oltenilor, ironizindu-i pe jucatorii aflati acum sub comanda lui Stinga: „Fotbalistii mei au ris in vestiar de olteni. Jucatorii care le-au ramas dupa retrogradare sint niste anonimi, iar cei care au venit sint si ei vai de capul lor. Craiova ar putea fi cel mult o formatie de pluton in Divizia B.“


Este un punct de vedere care-l priveste direct pe dl. Bercea, cel care anul trecut a inceput, ca si acum, cu victorii care mai de care mai surprinzatoare, iar acum spera in alte scenarii si combinatii prahovene pentru ca Ploiestiul sa revina in Divizia A. N-ar fi exclus ca Univeresitatea sa nu promoveze, dar asta nu inseamna ca tinerii jucatorii olteni, din start, sa fie ironizati si jigniti. Ce vina au Orac, Ciuca si ceilalti ca au ajuns la Craiova intr-un moment trist pentru istoria Universitatii? Lasati in pace jucatorii! Ei n-au nici o vina, ci doar un vis: Divizia A in 2006! Pina una alta, echipa care a obtinut victoria de simbata, 1-0 cu Rapid II, a fost rasplatita cu 10.000 de dolari, bani care deja au intrat in conturile oltenilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS