8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi mai sensibil la problemele partenerului şi puteți îmbunătăţiţi relaţia cu acesta. Capacitatea dumneavoastră de concentrare va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu veţi reuşi să aveţi un bun randament. Entuziasmul de care daţi dovadă ar putea să vă atragă invidia unor persoane din anturaj.

Taur
Unele nemulţumiri mai vechi ar putea reveni în atenţia dumneavoastră, dar nu este cazul să le discutaţi cu fiinţa iubită. Ceea ce veţi demara în această perioadă se va finaliza mai greu sau mai încet decât vă imaginaţi. Sunt posibile discuţii cu persoana iubită, pentru că petreceţi prea mult timp cu prietenii.

Gemeni
Dacă îi faceți prea multe reproşuri fiinţei iubite, riscaţi o discuţie obositoare. Ideile dumneavoastră sunt sclipitoare, dar sunteți cam împrăştiat şi n-ar fi rău să cereţi sfaturile celor apropiaţi dacă doriţi să luaţi o decizie. Acordaţi mai multă atenţie familiei. Riscaţi să jigniţi o femeie şi să vă pară rău mai târziu.

Rac
Un proiect de mai mare anvergură ar putea fi demarat astăzi, cu condiţia să nu vizeze investiţii deosebite. Efortul pe care îl veţi depune va trebui să fie constant. Un răspuns la o cerere mai veche ar putea veni pe neaşteptate. Aveți o stare de nervozitate nejustificată.

Leu
Colaborările vă pot crea probleme serioase. Poate n-ar fi rău să încercaţi să faceţi totul de unul singur. Prietenii vă vor susţine în iniţiativele în plan social. Nu este un moment favorabil pentru a discuta chestiuni financiare cu prietenii şi rudele.

Fecioară
Relaţia cu persoanele de sex opus va evolua cât se poate de bine. Veţi face o bună impresie oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente şi propuneri interesante de petrecere a timpului liber. Pentru un eventual tratament, încercaţi unul naturist.

Balanţă
Din punct de vedere sentimental sunteţi mai sensibil, dar şi mai suspicios. Veţi dori să vă petreceţi cât mai mult timp în compania fiinţei iubite. Daţi dovadă de calm în orice împrejurare! Aveţi succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceţi cu cei care vă însoţesc.

Scorpion
Nu vă va fi uşor să vă mobilizaţi, dar aţi putea să finalizaţi o lucrare pentru care aţi depus eforturi mari până acum. N-ar fi exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi mai înţelegător şi să-i acordaţi sprijinul de care are nevoie.

Săgetător
Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus va fi nevoie de eforturi mari. Cineva va încerca să vă pună beţe-n roate, dar veţi reuşi să găsiţi soluţia cea mai potrivită. Nu veţi putea miza într-o prea mare măsură nici pe sprijinul prietenilor. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceţi griji.

Capricorn
Implicarea în chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Este posibil să vi se facă o ofertă de colaborare sau să semnați un document oficial. Un prieten v-ar putea fi de un real folos pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare. Nu sunteţi într-o formă fizică prea bună şi vă enervaţi foarte uşor.

Vărsător
Va trebui să munciţi destul de mult, dar şi rezultatele vă vor satisface. Este posibil să primiţi sprijinul unei mai vechi cunoştinţe. Fiţi prudent dacă doriţi să vă implicaţi în activităţi de colaborare. Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor.

Peşti
Energia fizică nu va fi punctul dumneavoastră forte, aşa că veţi avea nevoie de mai multă odihnă. O mai veche problemă de sănătate s-ar putea accentua dacă nu îi veţi acorda atenţia cuvenită. La un drum scurt puteți cunoaşte o persoană asupra căreia veţi produce o puternică impresie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS