10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTopul celor mai căutate destinaţii de Revelion 2019

Topul celor mai căutate destinaţii de Revelion 2019

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar cei care vor să petreacă Revelionul, de exemplu, departe de casă, deja şi-au făcut rezervările. Am pregătit un mic top cu cele mai căutate destinații de Revelion 2019, accesibile ca preț. Încă mai există oferte de ultim moment, dacă încă nu v-aţi decis unde să petreceţi trecerea dintre ani.

Iată cele mai căutate destinaţii:

1. Revelion munte România

Pe primul loc în căutările ofertelor de Revelion 2019 și de Crăciun se află zona neaoșă de munte. Fie tichetele de vacanță cântăresc puternic în alegerea destinației, fie ni s-a cam făcut dor de frumusețea tradițiilor noastre. Locațiile preferate: Valea Oltului, Valea Prahovei, Transilvania, Maramureș și Bucovina. Destinații de schi și de destinații pline de tradiționalism și frumuseți naturale, ideale pentru vacanțele de Sărbători. Cât despre prețuri, ele diferă considerabil în funcție de locația hotelului și a numărului de stele. Găsești cazări de la 2300 lei în zone populare de schi, precum Predeal, și aproximativ 3000 lei dacă vrei tradiționalism pur, din Ardeal, cu mese incluse și atmosferă ca pe vremea bunicii.

2. Revelion Varna, Bulgaria

Deloc surprinzător, Bulgara concurează puternic cu România la pachetele turistice de Sărbători. Culmea, însă, nu vorbim de zona montană a țării, ci de litoral. Da, toți mai mulți români își doresc să petreacă Revelionul în stațiunile de litoral ale Bulgariei, la all inclusive. Și nu prețurile sunt neapărat decizionale. Și pentru aici există oferte accesibile, dar și oferte ceva mai piperate. Printre stațiunile favorite și ofertele atractive se numără: Nisipurile de Aur, Constantin și Elena, Kavarna . Cât despre tarife cu all inclusive, cele medii pornesc de la 410 euro/2 adulți și variază până la 650 euro/2 adulți. Pentru zona de schi, acestea cresc, situându-se între 550 euro și 900 euro/2 adulți.

3. Revelion litoral Marea Roșie – Egipt


Da, anul acesta Egipt a fost destinația exotică de top a românilor. Prețuri mici, facilități de excepție, peisaje extreme și oameni zâmbitori. Dacă ajungi o dată, te îndrăgostești. În plus, este țara în care să scapi de frig și să petreci Noul An în costum de baie. Ca stațiuni: Hurgada și Sharm-El-Sheikh. Prețurile pornesc de la 1595 €/2 adulți – avion și cazare all inclusive. Ce să faci în Egipt în această perioadă? Snorkelling, scuba diving, jeep safari, vizite la Luxor, Giza, Cairo… și acestea sunt doar atracțiile mari. Vizitează centrele vechi ale orașelor, mănăstirile antice și cetățile lor uimitoare.

4. Revelion Regiunea Viena


Ce poate fi mai romantic decât Crăciunul sau Revelionul la Viena? O noapte pe ritmurile lui Strauss… O destinație caldă și calmă, pentru care optezi, fie că sunteți în doi, fie că sunteți cu familia. Trebuie doar să-ți stabilești bugetul și ceea ce îți dorești să faci în vacanța de Revelion.

5. Revelion Regiunea Dubai


Cum era de așteptat, Dubai nu lipsește din lista celor mai căutate destinații de Revelion nici anul acesta. O destinație atractivă pentru opulența afișată, pentru varietatea atracțiilor, a peisajelor și a spectacolelor de lumini din fiecare seră, care excelează însă în noaptea de Revelion. dacă optezi pentru o vacanță de Revelion în Dubai, nu trebuie să ratezi artificiile spectaculoase care luminează orizontul Dubai, petrecerile la înălțime, într-un restaurant sofisticat, scufundându-te cu familia în spiritul festiv al tuturor turiștilor adunați acolo. Ca oferte, găsești sejururi de Revelion în Dubai, pentru 2 persoane, de la 2805 €, cu mic dejun, avion inclus.

6. Revelion Egipt sau Thailanda


Pe următoarele locuri în preferințele românilor (stabilite în urma căutărilor în ultimele două săptămâni), se situează litoralul românesc, Halkidiki și Thailanda – un new entry al sezonului datorită prețurilor mici. Un sejur în Thailanda pornește acum de la 1500 euro, pentru două persoane, cu avion inclus. Așadar, dacă vrei un sejur în Thailanda, fie el de Revelion, fie ceva mai devreme, însă nu ți l-ai putut permite până acum, fă-ți rezervarea. La fel ca Egipt, Thailanda este destinația exotică a anului datorită prețurilor mici, comparative cu Turcia sau Grecia. Cât despre alegerea destinației de Revelion, cântărește facilitățile, analizează peisajele, gândește-te la gastronomia pe care ți-ai dori-o și fă-ți rezervarea din timp, de pe acum. Locurile de cazare pentru vacanțele de Revelion se ocupă destul de rapid datorită campaniilor de Halloween și Black Friday.

Sursa: directbooking.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS