6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu are rost să vă perpeliţi în aşteptarea unor vremuri mai bune, când ele sunt chiar aici. Totul e să vreţi să le vedeţi, pentru că dacă îl luaţi pe nu în braţe şi spuneţi tuturor cât de nefericit sunteţi, această stare prinde putere şi o faceţi să crească şi mai şi.

Taur
Niciodată nu le puteţi avea pe toate. Aveţi bani în portofel, nu aveţi iubire, aveţi prieteni – nu aveţi sănătate, iar într-o astfel de zi aveţi tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment. Evitaţi astfel de comparaţii, pentru că, oricum aţi privi lucrurile, unul dintre talere întotdeauna va cântări cel mai puţin.

Gemeni
Un singur lucru trebuie evitat atunci când intraţi în contact cu diferite categorii de oameni: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera. Nimeni nu e pe acelaşi nivel, şi tot se va găsi vreunul care să comenteze criza în fel şi chip.

Rac
Vă simţiţi obosit, tracasat, împovărat de emoţii care nu au ce căuta în inima voastră, tocmai de aceea ar fi bine să vă oferiţi mai multă atenţie şi să începeţi să vă şi răsfăţaţi un pic. Oferiţi-vă acel lucru care vă bucură cel mai mult: o carte bună de citit, o seară la spa, orice credeţi că v-ar putea ridica moralul şi aduce din nou zâmbetul pe buze.

Leu
Vă comportaţi ca un profesor gata să ţină predici celor care fac greşeli, dar uitaţi că aţi fost ca ei. Fiţi mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prindeţi cu minciuna, pentru că fiecare om e supus greşelii. Mai bine le oferiţi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi.

Fecioară
O gândire pozitivă, tonică, optimistă e creatoare de adevărate miracole şi ştiţi deja foarte bine asta, pentru că v-aţi dovedit de multe ori înainte că atunci când sunteţi sigur pe voi, acel lucru chiar se întâmplă.

Balanţă
Nu ştiţi cum să abordaţi ziua aceasta: să profitaţi de linişte şi odihnă sau să vă apucaţi de ceva mai palpitant, care să vă scoată din comoditate? Numai de starea de moment depinde totul, pentru că, dacă tot ce v-aţi dorit azi e să leneviţi pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să vă răsfăţaţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor.

Scorpion
Plecaţi la drum fără nicio tragere de inimă, considerând totul o simplă obligaţie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac. Vă sacrificaţi timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcină şi tocmai pentru că o faceţi doar pentru a scăpa de o obligaţie, faceți totul fără nicio plăcere şi vă întoarceţi acasă frânt de oboseală.

Săgetător
Nu staţi acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se petrec în afara propriului cămin. Luaţi legătura cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile vouă, pentru că veştile vor veni în cantităţi uriaşe, iar dintre ele veţi afla şi informaţii de-a dreptul folositoare pentru planurile în desfăşurare!

Capricorn
Dacă nu vă simţiţi în largul vostru în mediul în care nimeriţi astăzi, mai bine vă detaşaţi de acest loc şi căutaţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar aveţi nevoie de linişte, ca atare profitaţi de şansa voastră de a vă retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia cu nimic.

Vărsător
Pentru un vis, merită să vă luptaţi până în pânzele albe, chiar dacă daţi piept numai cu opoziţii. Puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus, dar trebuie să porniţi la drum, conştient că nu veţi fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să vă taie elanul.

Peşti
Lăsaţi-vă dus de propria creaţie, aveţi încredere totală în ceea ce iese din mintea sau din mâinile voastre, pentru că nimeni nu vă întrece când aveţi ceva de făcut. Creativitatea vă e fără margini şi roadele muncii se văd.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS