5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSoţia lui John Legend a adus pe lume un băieţel

Soţia lui John Legend a adus pe lume un băieţel

Chrissy Teigen, soţia lui John Legend, a adus pe lume un băieţel, după ce cuplul mai au împreună o fetiță, Luna, de 2 anișori.
John Legend și Chrissy Teigen formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă. Nu s-au certat niciodată și afișează mereu imaginea familiei perfecte.
Cei doi s-au chinuit mult să poată deveni părinți din nou. În timpul sarcinii, Chrissy a luat câteva kilograme în plus, iar John a făcut deseori glume pe seama ei, însă într-un mod drăgălaș.
Chrissy i-a ținut la curent pe fanii ei pe rețelele de socializare în legătură cu evoluția sarcinii. La fel ca mai toate vedetele, și Chrissy este extrem de activă în mediul online, în special pe rețeaua Twitter.

Teigen a fost deschisă în legătură cu experiențele sale despre inseminarea in vitro, împărtășind cu ușurință pe social media că a folosit această procedură pentru a-și concepe ambii copii, Potrivit www.vogue.com. De asemenea, ea a discutat cu sinceritate despre depresia postpartum într-un interviu. „Îmi fac griji în legătură cu acest băiețel, dar știu și simt că atunci când se întâmplă să intru în depresie. Am oameni perfecți în jurul meu pentru asta”, a spus Teigen.
A fost tot timpul deschisă și a vorbit fără probleme sau restricții despre viața ei personală. Jurnaliștii se bucură când o au în preajmă pentru că află lucruri interesante despre viața ei alături de legendarul cântăreț cu numele Legend.
John Roger Stephens, cunoscut sub numele de scenă John Legend, este un cântăreț, textier și actor american, câștigător a zece premii Grammy, un Glob de Aur și un premiu Oscar pentru piesa „Glory” din Selma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS