20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
E o perioadă favorabilă în plan profesional, care vă motivează să munciţi cu elan şi hotărâre. Ar fi bine să aveţi grijă să nu vă suprasolicitaţi, fiindcă riscaţi să ajungeţi la epuizare. Trebuie să vă menajaţi, să vă relaxaţi mai mult şi să evitaţi orice fel de exces.

Taur
Este posibil să fiţi indispus şi nervos, probabil din cauza acumulării oboselii şi a problemelor nerezolvate. Vă recomandăm să încercaţi să vă detaşaţi şi să vă relaxaţi. În plan profesional şi în afaceri este posibil să apară câştiguri suplimentare sau să descoperiţi o modalitate de a creşte veniturile în scurt timp.

Gemeni
În plan profesional şi în afaceri este o zi bună pentru a atrage noi investitori sau parteneri într-un proiect pe care îl aveţi în pregătire. Profitaţi de această conjunctură astrală favorabilă pentru a face planuri de viitor, mai ales în ceea ce priveşte colaborările sau proiectele de grup.

Rac
Parcurgeţi o perioadă cu şanse mari de succes în plan profesional şi în afaceri. Este posibil să fiţi avansat sau să vi se încredinţeze un proiect deosebit, a cărui rezolvare vă poate aduce beneficii materiale importante. Implicaţi-vă cu hotărâre, pentru a putea profita de această configuraţie astrală benefică.

Leu
Conjunctura astrală de azi este favorabilă ideilor şi iniţiativelor originale, îndrăzneţe. Se întrevede o călătorie în interes profesional sau de afaceri, ori începerea unui curs de perfecţionare sau de specializare.

Fecioară
S-ar putea să fiţi nevoit să renegociaţi un parteneriat din punct de vedere financiar. Ar putea fi vorba şi despre o sumă de bani legată de o moştenire, un partaj ori un împrumut. Vă recomandăm să vă expuneţi punctul de vedere cu sinceritate şi fermitate.şi să fiţi dispus să acceptaţi un compromis rezonabil.

Balanţă
Se întrevede o zi favorabilă la locul de muncă sau în afaceri. Aveţi şanse de reuşită în negocieri, în interviuri de angajare, concursuri, examene. În plan sentimental este o perioadă bună pentru a relansa relaţia cu persoana iubită.

Scorpion
La locul de muncă sau în afaceri este posibil să survină evenimente neaşteptate, care vă obligă să vă schimbaţi programul. Un proiect nou ar putea să tensioneze relaţia cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Folosiţi-vă resursele de calm şi diplomaţie pentru a risipi tensiunile.

Săgetător
Este posibil să vă simţiţi obosit după eforturile depuse în ultima vreme în plan profesional. În a doua parte a zilei este recomandat să petreceţi mai mult timp împreună cu copiii (dacă este cazul) sau cu persoana iubită, eventual practicând un hobby creativ şi relaxant.

Capricorn
În plan profesional şi în afaceri este o zi bună pentru a pune la punct proiecte sau metode originale, inventive, creative. În familie aveţi posibilitatea să dezamorsaţi eventualele tensiuni şi să îmbunătăţiţi relaţiile cu părinţii. Este o perioadă bună pentru lucrări de renovare a locuinţei, grădinărit etc.

Vărsător
Se întrevede o zi cu mari şanse de succes în negocieri, examene sau interviuri de angajare. Sunteţi convingător şi reuşiţi să impuneţi respect. În a doua parte a zilei este posibil să apară tensiuni în relaţiile cu rudele sau cu vecinii.

Peşti
În prima parte a zilei s-ar putea să nu fiţi într-o stare de spirit prea bună. Amânaţi activităţile care necesită atenţie şi capacitate de concentrare. Este o perioadă foarte bună pentru a găsi noi metode de a vă spori veniturile. Sunt favorizate ideile originale şi metodele ingenioase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS