19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii vă vor impulsiona să vă folosiţi mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investiţii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă. Ar fi bine să stabiliţi prioritățile financiare, în funcție atât de nevoile personale, cât și ale celor dragi.

Taur
Luni și marți este multă agitație la serviciu. Apar responsabilități noi, care vă vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten vă poate da sfaturi bune vizavi de locul de muncă sau de domeniul profesional în care lucraţi. Țineţi cont de informațiile colaterale și îndepliniţi-vă sarcinile de lucru cât mai bine și la timp.

Gemeni
Ar fi bine să vă canalizaţi eforturile către locul de muncă. Se petrec multe schimbări, mai mult sau mai puțin la vedere, de aceea fiţi prudent și prezent la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Sarcinile profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute, care nu au fost finalizate corect și la timp. De aceea puteţi simți uneori că bateți pasul pe loc și că unele discuții sau evenimente se tot repetă.

Rac
Săptămâna vă poate aduce evenimente interesante în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Ar fi bine să stabiliţi anumite limite vizavi de cerințele pe care vi le adresează cei dragi, altfel riscaţi să rămâneţi fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile sentimentale sunt mari și în continuă schimbare.

Leu
Debutul săptămânii vă aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Într-un anume fel, gândirea vă este focalizată, deocamdată, pe bani și bunuri materiale pe care le puteți obține și folosi de la și prin alții. De aici, și felul în care vorbiţi are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. De asemenea, se pot ivi călătorii pe distanţe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale.

Fecioară
Aspectele financiare care vă preocupă la începutul săptămânii au legătură cu sfera partenerială. Din colaborările în care sunteţi implicat puteți primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri și joi se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu neamurile și prietenii apropiați.

Balanţă
Primele zile ale săptămânii vă oferă energie benefică pentru a vă reorganiza planurile de viitor, pentru a vă stabili prioritățile și pentru a vă face ordine în relații. Chiar dacă stările dumneavoastră de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoință veţi depăși totul cu bine. Se conturează vești importante, legate de veniturile obținute din munca desfășurată.

Scorpion
Discreția care vă învăluie în primele zile ale săptămânii vă ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a vă regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a vă răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și veţi reuși să vă rezolvaţi atât chestiunile profesionale, cât și treburile personale de acasă.

Săgetător
La începutul săptămânii sunteţi dornic să vă sfătuiţi cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri vă oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozați-vă eforturile și elanul deoarece riscaţi să vă neglijaţi relațiile cu cei apropiați. Este nevoie să vă odihniţi mai mult.

Capricorn
Multă forfotă în relațiile cu prietenii, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane vă vor aduce informații importante pentru propria dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să vă modelaţi gândirea și felul în care vorbiţi. Este o perioadă în care vi se arată adevărata față a relațiilor cu prietenii.

Vărsător
Sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore, pe care veţi fi nevoit să le luaţi în ceea ce privește activitatea din cadrul unui loc de muncă. Sunt zilele definitorii în acest sens, de aceea fiţi prudent. Traversaţi o perioadă în care vi se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să vă schimbaţi total profesia și condițiile de muncă.

Peşti
Dacă în prima jumătate a săptămânii sunteţi preocupat mai mult cu aspectele materiale ale vieții, în a doua jumătate sufletul dumneavoastră va căuta oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a vă schimba viziunea asupra vieții și pentru a vă crea noi legături cu ierarhiile divine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS